nieuws

Wereldprimeur voor Spar Nederland

Horeca

DE BILT – Nederland heeft de primeur van de eerste vestiging van de nieuwe supermarktformule Spar & Joy. De nieuwe winkelketen voor campings en bungalowparken opende deze week de deuren in het Zeeuwse Kortgene.

Wereldprimeur voor Spar Nederland

Dat meldt het vakblad Distrifood op de eigen website. Brood is het belangrijkste speerpunt van de formule. Hiermee wordt de helft van de omzet gegenereerd. De formule van de recreatiesupermarkt kan door buitenlandse franchisers worden overgenomen. De eerste winkel is geopend op Recreatiepark De Paardekreek in Kortgene.

De winkel is helemaal ingericht op gemak, zo zijn er alleen voorgesneden groenten verkrijgbaar, is er een grote bakkerij met bediening en is er een uitgebreid assortiment non-food, waaronder kampeerbenodigheden als tentharingen. Het nieuwe logo is ontworpen in samenwerking met Spar International. De Nederlandse formule is uitgegroeid tot één van de meest internationale winkelformules ter wereld.

Reageer op dit artikel