nieuws

Wat is de mooiste koffiezaak van Nederland?

Horeca

Wat is de mooiste koffiezaak van Nederland? Maandag 8 september tijdens het Koffie Top 100 event bij Inn Style in Maarssen maakt Misset Horeca bekend wat de mooiste koffiezaak van Nederland is. Voor het eerst wordt deze award uitgereikt. De juryleden van de Koffie Top 100 gaven dit jaar ook punten voor het interieur van […]

Wat is de mooiste koffiezaak van Nederland?
Koos Groenewold

Wat is de mooiste koffiezaak van Nederland? Maandag 8 september tijdens het Koffie Top 100 event bij Inn Style in Maarssen maakt Misset Horeca bekend wat de mooiste koffiezaak van Nederland is.

Voor het eerst wordt deze award uitgereikt. De juryleden van de Koffie Top 100 gaven dit jaar ook punten voor het interieur van de bezochte koffiezaken. Daaruit selecteerde de redactie van Misset Horeca de winnaar. De jury gaf een rapportcijfer van 1 tot 10 voor het interieur van de koffiezaak. Deze score woog overigens niet mee voor de positie in de Koffie Top 100, maar werd puur gebruikt voor de toekenning van de prijs van Mooiste Koffievenue. Meerdere schitterde koffiezaken streden om de eindzege.

Een andere nieuwe award die maandag 8 september wordt uitgereikt is de Parel van het Jaar. Voor die verkiezing konden ondernemers medewerkers voordragen waarvan zij vonden dat die de titel Parel van het Jaar verdienden.  Passie voor koffie en de loyaliteit aan het bedrijf waren voor de ondernemers de belangrijkste redenen om iemand voor te dragen.

Reageer op dit artikel