nieuws

AF&BM Award voor Suzanne de Zwaan

Hotel

Suzanne de Zwaan van Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem heeft de ‘F&B Professional of the Year Award’ gewonnen. De Zwaan kreeg de prijs uit handen van directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) tijdens het AF&BM jaargala afgelopen weekend.

AF&BM Award voor Suzanne de Zwaan

De Zwaan kreeg naast de award een cheque voor een compleet vijfgangendiner bij restaurant La Rive in het Amstel Hotel in Amsterdam. ‘Totaal niet aan zien komen en blij verrast’, was de eerste reactie van De Zwaan tijdens het gala van AF&BM.

Volgens juryvoorzitter Van der Grinten was het een lastige beslissing tijdens de finale om de F&B Professional of the Year Award. ‘We hebben als jury drie inspirerende mensen een presentatie zien geven. Uiteindelijk was het enthousiasme over de toepassing van het sportthema “gaan voor goud” en de internationale ervaring van De Zwaan de doorslaggevende factor.’

De AF&BM Award werd uitgereikt tijdens het galadiner, bereid door de onlang met één Michelinster bekroonde chef-kok Chris Naylor van restaurant Vermeer in Amsterdam. De jury van de AF&BM Award werd naast Van der Grinten gevormd door Joop Braakhekke, Frithjof de Waard (eigenaar Partners & Hospitality) en Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management).

Reageer op dit artikel