nieuws

KNVB wil tophotel in Zeist

Hotel

De Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond wil op haar complex in Zeist een vier- of vijfsterrenhotel bouwen. Dat zegt de scheidende directeur betaald voetbal van de KNVB, Henk Kesler.

KNVB wil tophotel in Zeist

Kesler deed zijn uitspraak maandagavond in het tv-programma Voetbal International op RTL. Daar was hij te gast in het praatprogramma over voetbal met presentator Wilfred Genee en vaste gast Johan Derksen.

‘We praten er al lang over, maar het zou mooi zijn wanneer we een vier- of vijfsterrenhotel zouden realiseren op het sportcomplex in Zeist’, aldus Kesler over de wens van de KNVB. De voetbalbond beschikt momenteel over het KNVB Hotel, Sport & Zalenaccommodatie op het complex in de bossen bij Zeist.

Het hotel zou dan onder meer dienst kunnen doen als verzamelpunt voor spelers van het Nederlands Elftal. Nu komen de spelers bij interlands samen in tophotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. In de voorbereiding van grote internationale toernooien zoals het EK en WK bivakkeert Oranje vaak in het Golden Tulip hotel Victoria in Hoenderloo.

Reageer op dit artikel