nieuws

Parkhotel Putten naar Best Western

Hotel

Het Parkhotel in Putten heeft zich aangesloten bij Best Western Hotels. Het twee jaar oude viersterrenhotel op de Veluwe gaat vanaf deze maand door onder de naam Best Western Parkhotel Putten.

Parkhotel Putten naar Best Western

‘Ons hotel bestaat twee jaar. We hebben hard gewerkt om de vier sterren te mogen ontvangen. De aansluiting bij Best Western helpt ons om de reeds gerealiseerde groei ook daadwerkelijk voort te kunnen zetten’, aldus eigenaar Okke van der Wal.

Best Western-directeur Wytze van den Berg spreekt van een mooie aanwinst. ‘De vier sterren in combinatie met de prachtige omgeving is het hotel een uistekende locatie voor vergaderingen, trainingen, conferenties en feesten. Dit sluit exact aan bij de wensen van de gasten van Best Western Hotels’.

Best Western Parkhotel Putten ligt in de bossen op de Veluwe. Het hotel beschikt over 23 suites, één bruidssuite, 89 hotelkamers en zeven vergaderzalen. Daarnaast heeft het hotel een restaurant en een grand café. Ook beschikt het hotel over een sauna en fitness.

Reageer op dit artikel