nieuws

Portefeuillewissel in top NH

Hotel

NH Hoteles kondigt een verandering aan in de bestaande operationele organisatie. Regiodirecteurs Maarten Markus en Caroline Receveur wisselen per 1 maart van takenpakket.

Portefeuillewissel in top NH

Dat laat Arco Buijs, Business Unit Director Benelux, UK, France & Afrika van NH Hoteles weten. In de nieuwe structuur krijgt Markus de leiding over de Amsterdamse NH hotels. Receveur op haar beurt neemt bijna alle overige hotels van NH over van Markus.

‘Alle regiodirecteuren hebben in de afgelopen 2,5 jaar veel neergezet. Ik ben dan ook blij dat Caroline en Maarten, enkele hotels uitgezonderd, zullen ruilen van regio. Beide managementkwaliteiten worden zo breed ingezet binnen NH en zullen ervoor zorgen dat we nog sterker zullen worden in het bereiken van onze diverse doelstellingen’, aldus Buijs.

De derde regiodirecteur van NH is Antoine Scheerens. Scheerens is verantwoordelijk voor NH Maastricht, NH Luxembourg, elf NH-hotels in België, twee in Frankrijk en drie in Groot-Brittannië.

Reageer op dit artikel