nieuws

Sandton start Pillows Amsterdam

Hotel

Sandton Hotels heeft toegeslagen in onze hoofdstad. De groeiketen gaat een hotel van het nieuwe boutiqueconcept Pillows bouwen in de regio Amsterdam & Schiphol. Sandton meldt dat het nog meer in petto heeft.

Sandton start Pillows Amsterdam

Het nieuwe hotel komt aan de Amsterdamseweg in Amstelveen tussen de snelwegen A10 en A9. Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van Schiphol en het centrum van Amsterdam. In Amsterdam is Sandton ook eigenaar van hotel De Filosoof.

Pillows Amsterdam krijgt 54 kamers, een restaurant, een vergaderaccommodatie, een wellness area en een eigen parkeerplaats. De realisatie van het project is in handen van VMA projectontwikkeling en de opening staat gepland ergens in 2008.

Op dit moment legt Sandton de laatste hand aan de eerste Pillows van ons land, in Zwolle. Sandton-directeur Rogier Braakman laat weten meer plannen te hebben met het boutique concept. ‘We sluiten niet uit dat we in de toekomst het Pillows-concept verder zullen uitbreiden naar meer stedelijke locaties in Nederland’, aldus Braakman.

De eerste Pillows-vestiging in Zwolle gaat volgende maand open. Het in het centrum van Zwolle gelegen hotel heeft een capaciteit van 44 kamers. General manager van Pillows Zwolle is Sylvester Ponsen, die als talentvolle manager werd weggekaapt bij Bilderberg. Het is nog onbekend wie de nieuwe general manager van Pillows Amsterdam wordt.

Reageer op dit artikel