nieuws

Slagharen beste grote attractiepark

Hotel

Attractie- & Vakantiepark Slagharen in Overijssel is door de bezoekers van de toonaangevende reissite Zoover beloond met de titel Beste Grote Attractiepark. De publieksprijs werd voor het eerst toegekend in de categorie voor attractieparken met meer dan 750.000 bezoekers per jaar.

Slagharen beste grote attractiepark

De directie van het park reageert verheugt op de prijs. Commercieel bedrijfsdirecteur Angelique Klar: ‘We hebben hier zo hard voor gewerkt. We zijn ons ervan bewust dat veel van onze bezoekers ook andere attractieparken hebben bezocht. Juist omdat we in die vergelijking met kop en schouders boven de anderen uitsteken vervult deze publieksprijs ons met grote trots’.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is het op een na best bezochte attractiepark van Nederland en heeft gemiddeld 1.500.000 bezoekers per jaar. Eerder deze maand startte het park met een eigen wekelijkse docusoap op de Nederlandse televisie: ‘Actie in het Attractiepark’.

Het familiebedrijf dat na oprichting in de jaren zestig van de vorige eeuw bekend werd als ponypark Slagharen heeft de laatste jaren een grootscheepse transformatie doorgemaakt. Uniek is het volgens eigen zeggen met dynamisch prijsbeleid dat ‘Slagharen’ eerder dit jaar als eerste, en tot nog toe enige, in de branche invoerde. Het prijsbeleid zorgt er enerzijds voor dat grote drukte wordt gespreid, anderzijds dat bezoekers die op minder reguliere dagen komen met een lagere toegangsprijs worden beloond.

Reageer op dit artikel