nieuws

Marcel van Aelst kondigt afscheid aan als gm van Okura

Hotel

Marcel van Aelst stopt volgend jaar als general manager van het Okura Hotel in Amsterdam. Vanuit Japan bevestigt Van Aelst zijn vertrek, al laat hij weten nog zeker een tijdje door te gaan in de hotellerie.

Marcel van Aelst kondigt afscheid aan als gm van Okura

‘Emmy Stoel is al enige tijd adjunct-directeur van Okura Hotel Amsterdam en volgt mij op. Ik zit 120 dagen per jaar in het buitenland en blijft nog zeker een tijd actief. Ik word 65 jaar en Emmy draait al enige tijd als een soort van general manager in het Okura’, aldus Van Aelst, die binnenkort zijn aangekondigde afscheid verder wil toelichten.

In Het Financieel Dagblad laat Van Aelst weten dat het hoofddoel van zijn werk bij Nikko Hotels is om zijn eigen functie op te heffenn. ‘Dan kan ik stoppen. Dat zal in 2014 of 2015 zijn. In Amsterdam hoop ik ergens in de loop van volgend jaar het stokje over te kunnen dragen aan Emmy Stoel. Ik blijf nog wel fulltime verbonden als president en statutair directeur.’

Reageer op dit artikel