nieuws

Dirk Beljaarts in Landelijk Bestuur KHN

Hotel

Dirk Beljaarts, general manager van het Novotel Amsterdam City, is benoemd tot lid van het Landelijk Bestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). De voordrachtscommissie van KHN ziet in Beljaarts een ervaren bestuurder met een brede achtergrond en een gevarieerd netwerk.

Dirk Beljaarts in Landelijk Bestuur KHN

Dirk Beljaarts volgde de horecamanagementopleiding bij De Rooi Pannen en vervolgde zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool in Maastricht. Beljaarts was in de horeca actief bij onder andere Art’otel Amsterdam, Golden Tulip in Maastricht en Frankfurt, en als districtmanager bij cateraar Albron.

Naast zijn werkzaamheden als gm van het Novotel Amsterdam City is Beljaarts lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Merinos. Deze stichting heeft woonzorg centrum De Merwelanden, thuiszorgorganisatie en wooncorporatie Merinos Vastgoed in beheer.

Met de komst van Beljaarts bestaat het Landelijk Bestuur van KHN uit Toon Naber (voorzitter), Jos van der Vegt (penningmeester), Esther Herber-Zeij en Agnes Holtjer.

Reageer op dit artikel