nieuws

Bart Luijk nieuwe general manager Element Amsterdam

Hotel 1548

Bart Luijk is benoemd tot nieuwe General Manager van het Element Amsterdam Hotel, waar hij in september is gestart. Luijk werkte voorheen als Value Centre General Manager bij The Tower Hotel in Londen. 

Bart Luijk nieuwe general manager Element Amsterdam

Bart Luijk heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Bart heeft ruime operationele ervaring in de hotelindustrie en bekleedde diverse managementfuncties in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Na tien jaar lang in het Verenigd Koninkrijk managementposities bij verschillende vooraanstaande hotelmerken te hebben vervuld, zet hij nu zijn carrière voort in zijn geboorteland Nederland als gm van Element Amsterdam. Hij volgt daarmee Jan-Willem Roenhorst op, die nu general manager is van Element Frankfurt, het tweede Element Hotel in Europe.

Element Amsterdam

Element Amsterdam is eigendom van de in München gevestigde Bari Gruppe en is geïntegreerd in het vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein in Amsterdam Zuid. Element Amsterdam heeft 160 studio’s en suites die speciaal zijn ontworpen voor langdurig verblijf van gasten. Element Amsterdam is het tweede Element Hotel in Europa, na Frankfurt Airport Hotel, die is geopend in 2012.

Reageer op dit artikel