Fletcher Hotels bouwt luxe hotel aan kust Scheveningen

Fletcher Hotels bouwt luxe hotel aan kust Scheveningen

Het North Sea Building, een voormalig kantoorpand op 100 meter van het Scheveningse strand, wordt door hotelketen Fletcher Hotels getransformeerd tot luxe hotel met 120 kamers. De verbouwing is in volle gang en naar verwachting opent het hotel in juli 2020 de deuren.

De nieuwe aanwinst van Fletcher Hotels ligt tegenover het Kurhaus, Holland Casino Scheveningen, de Palace Promenade en achter het AFAS Circustheater.

Het kantoorpand 'North Sea Building' krijgt na de verbouwing de naam Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen. 'Wij zijn erg verheugd dat het is gelukt', aldus ceo Rob Hermans. ' Omdat het om een transformatie gaat van een voormalig kantoorgebouw, hebben we de mogelijkheid om een volledig nieuw luxe 4-sterren hotel te bouwen waarbij de meeste kamers en suites uitzicht krijgen op zee. We zijn inmiddels van start gegaan met de verbouwing en de verwachting is dat de eerste fase medio juli geopend zal worden.'

Het hotel zal beschikken over 120 comfortabele hotelkamers, 12 zeer royale suites met uitzicht op het strand en 4 mindervalide kamers. Ook komt er een à la carte-restaurant met open keuken en een hotelbar. Het hotel is volledig gericht op leisure gasten en zal worden opgeleverd in twee fases.

De ontwikkeling van het gebouw wordt uitgevoerd door IQNN uit Den Haag.