Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Arendsnest

  • Peter van der Arend
(c) Michel Zoeter
    Horeca20 okt. 20

    Craft&Draft van Peter van der Arend wordt bierwinkel Slockdown

    De Amsterdamse horecaondernemer Peter van der Arend gaat de bieren van zijn cafés in Amsterdam verkopen in zijn 'nieuwe' bierwinkel 'Slockdown'. 'Alleen al uit het Arendsnest haal ik 111 kratten bier die ik kan verkopen.'

  • Peter van der Arend
(c) Michel Zoeter
    Horeca9 jul. 20

    Cafés en corona - Arendsnest: 'In ergste geval in m'n eentje vijf dagen achter de toog'

    Peter van der Arend ziet zijn opgebouwde imperium van vier Amsterdamse cafés langzaam afbrokkelen in deze coronatijden. Zijn zaak Beer Loves Food is bijna verkocht en Craft&Draft gaat naar een medewerker. 'Ik besprak in februari met m'n accountant nog dat ik moest gaan investeren. Nu is alles weg.'

  • Peter van der Arend: "Ik kan niks met de aversie tegen Bud"
    Horeca29 dec. 17

    Peter van der Arend: Mijn laatste column

    Mijn dertigste column voor Misset Horeca zal mijn laatste zijn. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier mijn visie over bier mogen delen met jullie.

  • Horeca6 jan. 17

    Belgisch bier op de Werelderfgoedlijst?

    Tsja, dat kwam voor mij wel als een behoorlijke verrassing: Belgisch bier is door Unesco op de Werelderfgoedlijst geplaatst. Dit zorgde op diverse social media voor vele discussies. Is dit terecht of niet?

  • Horeca2 dec. 16

    Zure meuk

    We gaan het hebben over zure meuk, want zo noem ik altijd zelf de bewust zure bieren. Zelf vind ik het niet lekker maar ik zie de vraag steeds meer stijgen.

  • Peter van der Arend: "Ik kan niks met de aversie tegen Bud"
    Horeca7 nov. 16

    Zuidelijk bier

    Ik vertrok vorige week voor een bijeenkomst van het Biergenootschap der Lage Landen naar het mooie Zuid-Limburg. Een lidmaatschap van dit genootschap is een eer die wegens bewezen diensten toevalt aan personen in de Nederlandse en Belgische bierwereld.

Meer artikelen

  1. Proeverij en presentatie D'Achouffe-brouwer in Amsterdam
  2. Biermaand september
  3. Foodpairing met bier: eenvoudig en lokaal
  4. Prima dat 'big boys' in craft beer stappen
  5. Amerikaans bier, in Spanje, met Italianen
  6. Deze bierfestivals móét je bezoeken
  7. Speciaalbier is niet speciaal meer
  8. Foto's: 52 kranen en Gulpener bij Arendsnest
  1. De Amerikanen komen eraan
  2. 51 bierkranen en Gulpener: metamorfose Arendsnest
  3. Onafhankelijkheid van bier en brouwer deel 2
  4. Onafhankelijkheid van bier en brouwer
  5. Belang van balans in de bierkaart
  6. Meerwaarde van huisbier
  7. Pompoen op de tap
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen