Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Arjan Speelman

  • Meesterkok22 mei 25

    Arjan Speelman van Ciel Bleu kroont zich tot 154e SVH Meesterkok

    Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam is geslaagd voor zijn SVH Meesterproef. De commissie was bijzonder onder de indruk, vertelt SVH-directeur Ricardo Eshuis aan Misset Horeca.

  • Bocuse d'Or6 aug. 24

    Grote namen in jury Nederlandse finale Bocuse d'Or

    Zes topchefs nemen plaats aan de vakjurytafel van de Nederlandse finale van Bocuse d'Or maandag 23 september 2024 tijdens horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Aan hen de eer om de chef te kiezen die Nederland culinair mag vertegenwoordigen tijdens de Europese finale van Bocuse d'Or in 2026. Vier finalisten en hun commis gaan de strijd met elkaar aan.

  • Het Nederlands team Bocuse d'Or. Vlnr. Chef Marco van der Wijngaard, coach Arjkan Speelman en commis Stijn de Jong.
    Bocuse d'Or18 mrt. 24

    Team Bocuse d'Or Nederland strijdt om plek in wereldfinale én vervult een missie

    Op dinsdag 19 maart vertegenwoordigt Marco van der Wijngaard samen met zijn commis Stijn de Jong Nederland in het Noorse Trondheim tijdens de Europese finale van de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d'Or. Het ondersteunende team van Bocuse d'Or Nederland wil niet alleen de wereldfinale halen, maar ook talentvolle koks een podium geven zodat jonge mensen blijven kiezen voor het prachtige koksvak en de horeca.

  • Het Nederlands team Bocuse d'Or. Vlnr. Chef Marco van der Wijngaard, coach Arjkan Speelman en commis Stijn de Jong.
    Bocuse d'Or1 feb. 24

    Tweesterrenchef coacht Nederlands team Bocuse d'Or in speciaal ingerichte wedstrijdkeuken

    Tweesterrenchef Arjan Speelman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam heeft de rol op zich genomen van coach van het Nederlandse team dat in maart in het Noorse Trondheim strijdt voor een plek op het hoogste podium van de Europese finale van Bocuse d'Or, de meest prestigieuze kookwedstrijd ter wereld.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen