
Horeca gaat gebukt onder inflatie, gast houdt hand op de knip
Terwijl horecaondernemers hun menuprijzen verhogen en beroep doen op slimme technologie om hun kosten onder controle te houden, houden gasten vaker...
Terwijl horecaondernemers hun menuprijzen verhogen en beroep doen op slimme technologie om hun kosten onder controle te houden, houden gasten vaker...
Het hamburger take-away en delivery bedrijf Johnny’s Burger Company krijgt de exclusieve rechten om het fastfoodmerk O’Tacos te franchisen.
Tien jaar na het begin van Pllek start initiator Sjoerd Steenbeek samen met Michiel de Vries een nieuw avontuur met Next aan de NDSM-werf. Alhoewel...
Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...
Ondernemers hebben last van de fors gestegen tarieven voor gas en elektriciteit. Bedrijven die variabele energietarieven betalen, merken dat direct...
Albron heeft Frites Affairs een upgrade gegeven. Belangrijkste veranderingen in het concept uit eigen koker zijn meer aandacht voor snelheid, een...
Restaurant De Limus sluit de deuren voorgoed. Eigenaar Manuel Jansen: 'We draaien wel goed, maar corona heeft ons flink gepakt.'
Compagnons Jos Keijsper en Niek Groen geen hun eigen weg en zetten Eetcafé Klaas in de verkoop.
Wil je een terras plaatsen bij jouw café of restaurant? Dan moet je in veel gemeenten een terrasvergunning aanvragen.
Hoe de arbeidsmarkt er ook uit ziet, je kunt altijd in een situatie terechtkomen waarin je van bepaalde medewerkers af wil. Ze lopen de kantjes ervan...