Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over Bedrijfsvoering

Foto's: Simone Plug

Het Ruiterhuys: ‘Zo maken we van ons terras een visitekaartje’

Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...

Kamer wil muziek zachter; horeca vreest voor bestaan

Kamer wil muziek zachter; horeca vreest voor bestaan

Als de muziek in de horeca zachter moet, komt het bestaansrecht van ondernemers in gevaar. Daarvoor waarschuwt KHN, schrijft het AD.

Rechtsvormen in de horeca, welke kies je?

Rechtsvormen in de horeca, welke kies je?

Bij een café of restaurant zijn de meest voorkomende rechtsvormen de eenmanszaak, de vof en de besloten vennootschap. Wanneer kies je welke...

Restaurant Rozewied is 'als eten bij de chefs thuis'

Restaurant Rozewied is 'als eten bij de chefs thuis'

Na een rondzwerving langs kwaliteitskeuken in Noord-Europa startten de Belgische chef Noëmie Haentjens en de Zeeuwse chef Ferdy van Rijswijk...

Checklist: Heb jij alles op orde voor Koningsdag?

Checklist: Heb jij alles op orde voor Koningsdag?

Op 27 april is het weer zover: Koningsdag. Welke regels gelden er voor de horeca op deze feestdag? Heb je speciale vergunningen nodig? En hoe zit het...

Joram Timmerman en Valerie Jongeneel op de bouwplaats van Kook Atelier. Beeld: Krofft Visuals

13 tips als je een restaurant vanaf de grond wil opbouwen

Na 3 jaar uitstellen, konden Valerie Jongeneel en Joram Timmerman eindelijk starten met de bouw van het permanente restaurant bij hun suitehotel op...

'Horeca mist vet op botten voor afbetalen coronaschulden'

'Horeca mist vet op botten voor afbetalen coronaschulden'

Veel ondernemers hebben 'te weinig vet op de botten' voor het afbetalen van coronaschulden bij de Belastingdienst, aldus Ondernemend Nederland.

Maurice Hagenaar en 
Raymond Slats (r).
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto: Dennis Wisse

Chefsbar Centre in Delft: Meer omzet door gedurfde keuzes

Indrukwekkende cijfers bij Chefsbar Centre in Delft: het restaurant telt 42 zitplaatsen, maar de personeelskosten overstijgen de 11 procent niet....

'Na veel ervaring in sterzaken nu eigen Restaurant Niemeijer'

'Na veel ervaring in sterzaken nu eigen Restaurant Niemeijer'

Janick en Leonie Niemeijer openen hun eigen restaurant in een nieuwbouwpand aan de Akerkstraat in Groningen. Naar verwachting opent Restaurant...

Zo haal je veel meer omzet met een goede bierkaart

Zo haal je veel meer omzet met een goede bierkaart

Uit een goede bierkaart is meer omzet te halen. Maar waar voldoet een goede bierkaart aan? Zes ondernemers van toonaangevende cafés aan het woord.

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen