Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Michelin
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Michelin
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Bedrijfsvoering

    NieuwsHoreca

    'Technologie kan helpen bij personeelstekort horeca'

    De inzet van technologie kan volgens een expert van ING het personeelstekort in de horeca oplossen. Bijna een kwart van de bedrijven ervaart het...
    'Technologie kan helpen bij personeelstekort horeca'
    ArtikelHoreca

    Tips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden?

    De vlieg, een ongewenste gast in de horeca. Wat is een goede oplossing tegen al die vliegen? Misset Horeca zette de tips op een rij hoe je ze kan...
    Tips tegen vliegen: Hoe kan je ze weren en bestrijden?
    NieuwsRestaurant

    Menno Post: leer in plaats van linnen op tafel

    Sinds kort ligt er geen linnen meer op tafel bij sterrestaurant Olivijn in Haarlem van Menno Post en Saskia de Wal, maar leer. ‘Het is mooi,...
    Menno Post: leer in plaats van linnen op tafel
    NieuwsRestaurant

    Ondernemer berekent duurdere energie vaak niet door aan gast

    Ondernemers die veel impact ondervinden van de gestegen energiekosten berekenen deze vaak niet door aan hun gasten en klanten. ‘De kleinere marges...
    Ondernemer berekent duurdere energie vaak niet door aan gast
    ArtikelHoreca

    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen

    Stijgende gas- en elektriciteitsprijzen, meer personeelskosten, hogere grondstofprijzen waardoor je dubbel zoveel moet afrekenen voor boter en...
    Tips: prijsstijgingen in de horeca, dit kan je allemaal doen
    NieuwsHoreca

    ‘Verhogen uurloon voorkomt sluiting horecazaken’

    Flexibel horecapersoneel aantrekken met een hoger uurloon is nog altijd winstgevender dan het (tijdelijk) sluiten van een horecazaak. Dat stelt...
    ‘Verhogen uurloon voorkomt sluiting horecazaken’
    ArtikelRestaurant

    No show loopt spuigaten uit: ’21 annuleringen op een zondag’

    Restaurant Graffiti in Heerlen gaat een aanbetaling vragen bij reserveringen voor het restaurant vanwege het hoge aantal no shows. ‘Wat hier gebeurt...
    No show loopt spuigaten uit: ’21 annuleringen op een zondag’
    ArtikelRestaurant

    IJzeren Man: Logistieke uitdagingen met 1200 terrasplaatsen

    De expertise van een projectontwikkelaar, die van een horecaondernemer én enkele miljoenen aan investering zorgden voor een prachtige make-over van...
    IJzeren Man: Logistieke uitdagingen met 1200 terrasplaatsen
    ArtikelRestaurant

    Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur

    Koel- en vriesapparatuur staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen. Als je gaat...
    Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur
    ArtikelHoreca

    Stappenplan: zo kun je zelf je Belastingschuld saneren

    Een forse belastingschuld door corona? Met dit stappenplan kun je je schulden bij de Belastingdienst zelf saneren.
    Stappenplan: zo kun je zelf je Belastingschuld saneren
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen