
Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...
Nikki en Frank la Croix transformeerden 11 jaar geleden hun bedrijf in de paardensport naar een horecazaak met groot terras: Het Ruiterhuys in...
Als de muziek in de horeca zachter moet, komt het bestaansrecht van ondernemers in gevaar. Daarvoor waarschuwt KHN, schrijft het AD.
Bij een café of restaurant zijn de meest voorkomende rechtsvormen de eenmanszaak, de vof en de besloten vennootschap. Wanneer kies je welke...
Na een rondzwerving langs kwaliteitskeuken in Noord-Europa startten de Belgische chef Noëmie Haentjens en de Zeeuwse chef Ferdy van Rijswijk...
Op 27 april is het weer zover: Koningsdag. Welke regels gelden er voor de horeca op deze feestdag? Heb je speciale vergunningen nodig? En hoe zit het...
Na 3 jaar uitstellen, konden Valerie Jongeneel en Joram Timmerman eindelijk starten met de bouw van het permanente restaurant bij hun suitehotel op...
Veel ondernemers hebben 'te weinig vet op de botten' voor het afbetalen van coronaschulden bij de Belastingdienst, aldus Ondernemend Nederland.
Indrukwekkende cijfers bij Chefsbar Centre in Delft: het restaurant telt 42 zitplaatsen, maar de personeelskosten overstijgen de 11 procent niet....
Janick en Leonie Niemeijer openen hun eigen restaurant in een nieuwbouwpand aan de Akerkstraat in Groningen. Naar verwachting opent Restaurant...
Uit een goede bierkaart is meer omzet te halen. Maar waar voldoet een goede bierkaart aan? Zes ondernemers van toonaangevende cafés aan het woord.