Abonneren
Home
Restaurant
Hotel
Café
Personeel
fastservice
Horecatrends 2022
Ondernemerstips
Terras
Interieur
Corona
Keuken
Starter
Lekker
GaultMillau
Michelin
Terras top 100
Terras Kickstart
Bier
Koffie
Catering
Productintroducties
Over Misset Horeca
Nieuwsbrieven
Vacatures
Partners
Events
Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca
  • Nieuwsbrieven
  • Vacatures
  • Partners
  • Events
  • Digitaal magazine
    • Home
    • Restaurant
    • Hotel
    • Café
    • Personeel
    • fastservice
    • Meer thema's...
      • Horecatrends 2022
      • Ondernemerstips
      • Terras
      • Interieur
      • Corona
      • Keuken
      • Starter
      • Lekker
      • GaultMillau
      • Michelin
      • Terras top 100
      • Terras Kickstart
      • Bier
      • Koffie
      • Catering
      • Productintroducties

    Alles over Bierkaart

    ArtikelCafé

    Deze winterbieren zet de horeca op de kaart

    De koude, lange, natte winterdagen dienen zich weer aan en normaliter maakt het bock- en najaarsbier ruimte voor de (nóg) donker(der)e varianten....
    Deze winterbieren zet de horeca op de kaart
    ArtikelCafé

    Rick Kempen op Terras Kickstart: digitale bierkaart biedt kansen voor bieradvies

    Rick Kempen is biersommelier, bekend van Bier&cO en als bierexpert verbonden aan Misset Horeca. Hij was al vaker spreker op het Terras Bootcamp en...
    Rick Kempen op Terras Kickstart: digitale bierkaart biedt kansen voor bieradvies
    ArtikelCafé

    De opmars van bier: trends, kennis en in de praktijk

    De vlucht die bier genomen heeft is enorm. Het aantal brouwerijen in Nederland loopt in de honderden, van microbrouwerijen en brouwerijhuurders tot...
    De opmars van bier: trends, kennis en in de praktijk
    ArtikelCafé

    Zo informeer je gasten snel en simpel over je bierkaart

    Om gasten te informeren over bepaalde bieren, over verschil in smaak, sterkte of type, wil je niet verzanden in een brij van woorden en bijzinnen. Zo...
    Zo informeer je gasten snel en simpel over je bierkaart
    ArtikelCafé

    Een eigen huisbier? 'Bezint eer ge begint'

    Steeds meer horecazaken wagen zich aan een eigen huisbier. Dat laten ze brouwen óf ze brouwen zelf mee met een bierbrouwer. Maar is het nodig, nuttig...
    Een eigen huisbier? 'Bezint eer ge begint'
    ArtikelCafé

    Moeten al mijn medewerkers biertraining volgen?

    Een biertraining is er tegenwoordig in alle soorten en maten. In de schoolbanken, achter je eigen scherm of op locatie. Maar buiten de vraag welke...
    Moeten al mijn medewerkers biertraining volgen?
    ArtikelCafé

    Is een grote variatie alcoholvrije bieren op bierkaart belangrijk?

    De niet te stuiten opmars van alcoholvrij bier, resulteert in steeds meer variaties, zowel kwalitatief als kwantitatief. Maar is het nodig om meerder...
    Is een grote variatie alcoholvrije bieren op bierkaart belangrijk?
    ArtikelCafé

    Is het belangrijk om lokaal bier op de bierkaart te hebben?

    Lokaal bier in je zaak is belangrijk. Maar wat is lokaal? Je stad, je buurt? Je wijk? Kenners over het belang van lokaal bier op de bierkaart. 'Laat...
    Is het belangrijk om lokaal bier op de bierkaart te hebben?
    ArtikelCafé

    Deze bierstijlen moeten op iedere bierkaart staan

    Extravagante stijlen en smaken die je niet vaak tegenkomt? Of juist klassieke stijlen als dubbel, trippel en - inmiddels - IPA? Kenners buigen zich...
    Deze bierstijlen moeten op iedere bierkaart staan
    ArtikelCafé

    Hoeveel bieren moet ik op mijn bierkaart hebben?

    Leuk, een uitgebreide bierkaart. Maar je hebt ook te maken met omloopsnelheid, opslagruimte, een beperkt aantal tapkranen en niet te vergeten...
    Hoeveel bieren moet ik op mijn bierkaart hebben?
    Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen