NieuwsCaféBlond bier Weldoener - Maallust - Beste Bier van Nederland De Weldoener, het blond bier van brouwerij Maallust is verkozen tot Beste Bier van Nederland tijdens het Nederlands Bierproeffestival.
NieuwsCaféPieter Vissers nieuwe horeca directeur Heineken Nederland Pieter Vissers is per 1 juni 2022 horeca directeur Heineken Nederland. Hij volgt Marc Josephus Jitta op die algemeen directeur wordt van Heineken...
NieuwsCaféKleine brouwers verwachten prijsverhogingen door hogere kosten Kleine bierbrouwers verwachten dit jaar de prijzen te moeten verhogen door gestegen kosten, melden ze na een rondgang op de negende editie van het...
fotoreportageCaféBinnenkijken bij het derde concept van De Biertuin van 3WO Het interieur van De Biertuin Centrum in Amsterdam onderging een metamorfose. Het historische smalle gebouw aan de Prinsengracht is getransformeerd...
NieuwsCaféWinnaar Graham's Blend Serie Cocktail Competition bekend Op maandag 16 mei 2022 vond bij Flying Dutchmen Cocktails in Amsterdam de eerste editie van de Graham’s Blend Series Cocktail Competition plaats....
NieuwsCaféCoffeeLab wordt onderdeel van Hanex Hospitality Group CoffeeLab Holding en Hanex Hospitality Group (HH group) bundelen vanaf mei 2022 hun krachten. CoffeeLab wordt onderdeel van het merkenportfolio van...
ArtikelRestaurantDeze planten en bomen zijn geschikt voor de horeca Horecazaken zonder kamerplanten lijken steeds meer een uitzondering. Ondernemers kiezen vaak voor levend groen in hun zaak. Maar welke planten zijn...
ArtikelCaféCafé-ondernemer start deli: 'Mocht horeca weer dicht moeten, kan ik hier op terugvallen' De coronapandemie wist ondernemer Wolter de Bes ‘goed’ door te komen. Nu de storm een beetje is gaan liggen, heeft de Arnhemmer er zelfs een nieuwe...
NieuwsCaféTexelse café-ondernemer Heino Huizing (52) overleden Heino Huizing, ondernemer van café De Slock op Texel is donderdag 12 mei onverwacht overleden. Het café is geopend voor condoleances.
NieuwsHoreca'Technologie kan helpen bij personeelstekort horeca' De inzet van technologie kan volgens een expert van ING het personeelstekort in de horeca oplossen. Bijna een kwart van de bedrijven ervaart het...