Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over digitale magazine

  • digitale magazine24 jun. 25

    Misset Horeca Terras Top 100 2025

    Editie 7/8 van Misset Horeca is helemaal gewijd aan de terras Top 100. Alles 100 bedrijven in de lijst worden voorgesteld, evenals de provinciewinnaars, de winnaar van de publieksprijs, de Parel van het Jaar en de eregalerij met de winnaars van de Terras Top 100 sinds 2008.

  • digitale magazine17 jun. 25

    Misset Horeca 6 2025

    In deze editie van Misset Horeca geven ondernemers tips om gasten te verleiden tot een extra bestelling. In de Vitrine staan zomerdrankjes en cocktailrecepten. Ondernemer Jasper Roord beschrijft de lessen en de herbouw van Bloomingdale Beach na de catastrofale brand in 2023. Verder inspirerende verhalen van ondernemers achter FLFL, Grand Café Noordkade en het vegan Breakaway en kun je binnenkijken bij Boutique Hotel The Saints en Stoon Gastrobar.

  • digitale magazine27 mei 25

    Misset Horeca 5 2025

    In Misset Horeca 5 veel artikelen over personeelsbeleid. In deze krappe arbeidsmarkt zetten ondernemers steeds vaker creatieve middelen in om nieuwe medewerkers te werven. En als je ze dan hebt 'binnengehaald', dan moet je ervoor zorgen dat je ze behoudt. Sommige ondernemers gaan daarin heel ver en sluiten hun zaak in het weekend. Ook mede-eigenaarschap als concept wordt steeds vaker ingezet als bindmiddel.

  • digitale magazine29 apr. 25

    Misset Horeca 4 2025

    Thérèse Boer vertelt in deze Misset Horeca over haar passie. We interviewden en fotografeerden haar voordat haar man Jonnie overleed op 23 april jl. René Bogaart geeft een kijkje in zijn bedrijfsvoering en caféhouder Loek de Graauw legt uit waarom zijn café na 50 jaar nog altijd een succes is. Landgoed Het Rheins laat zijn nieuwe keuken zien en inspirerende verhalen zijn er over Petite, Giorgio Rosa, de Vegan Pizza Bar, Tuftuf en Leonardo;s Ravioli Bar.

  • digitale magazine26 mrt. 25

    Misset Horeca 3 2025

    In deze Misset Horeca veel aandacht voor de praktische en realistische kant van duurzaamheid. Joris Bijdendijk vertelt over duurzame stappen in zijn keuken, is er aandacht voor het tegengaan van voedselverspilling, biodiversiteit en de uitdaging van het overstappen van gas naar elektriciteit. Ook inspirerende verhalen over restaurant Nevel, Bar Nola, Tr3s Tapasbar en Flora Filmhuis.

  • digitale magazine18 feb. 25

    Misset Horeca editie 1-2 2025

    Het terrasseizoen staat weer voor de deur dus ondernemers met een terras zijn zich aan het voorbereiden. Je moet er immers klaar voor zijn zodra de eerste zonnige dagen zich aandienen. In het digitale magazine is veel inspiratie te vinden voor het terrasseizoen. Daarnaast mooie ondernemersverhalen zoals die van Won Yip.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Misset Horeca 12 2024
  2. Misset Horeca 11 2024
  3. Misset Horeca 10 2024
  4. Misset Horeca 8-9 2024
  5. Misset Horeca 7 2024
  6. Misset Horeca 6 2024
  7. Misset Horeca 5 2024
  8. Misset Horeca 4 2024
  9. Misset Horeca nr. 2 2024
  10. Misset Horeca nr. 1 2024
  11. Misset Horeca nr. 18 2023
  12. Misset Horeca nr. 16-17 2023
  13. Misset Horeca nr. 15 2023
  14. Misset Horeca nr. 14 2023
  15. Misset Horeca nr.13 2023
  1. Misset Horeca nr. 12 2023
  2. Misset Horeca nr. 10 2023
  3. Misset Horeca nr. 9 2023
  4. Misset Horeca nr. 8 2023
  5. Misset Horeca nr. 7 2023
  6. Misset Horeca nr. 6 2023
  7. Misset Horeca nr.5 2023
  8. Misset Horeca nr. 4 2023
  9. Misset Horeca nr. 3 2023
  10. Misset Horeca nr. 2 2023
  11. Misset Horeca nr 1 2023
  12. Misset Horeca Fastservice 2022
  13. Misset Horeca nr. 18 2022
  14. Misset Horeca nr. 17 2022
  15. Misset Horeca nr. 16 2022
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen