Verdienmodel van Michelin onder de loep: zijn er gevolgen voor Nederland?
Als gevolg van de afgenomen interesse in de fysieke Michelingids, heeft de bandenfabrikant de afgelopen jaren een nieuw, digitaal verdienmodel...
Als gevolg van de afgenomen interesse in de fysieke Michelingids, heeft de bandenfabrikant de afgelopen jaren een nieuw, digitaal verdienmodel...
Ook in de afgelopen maand gingen er weer horecazaken failliet, of besloten ondernemers zelf te stoppen met hun bedrijf. Misset Horeca publiceert...
Beginnende Nederlandse koks die graag stage willen lopen bij toprestaurant De Nieuwe Winkel** in Nijmegen, krijgen daar van hun opleiding zeker niet...
Bijna 55 procent van de horecaondernemers in Nederland zette in 2023 zzp'ers in het bedrijf in. Gemiddeld ging 12 procent van de totale loonsom op...
Met de huidige inflatie en prijsstijgingen is het soms lastig je marges op gerechten op peil te houden: gasten accepteren steeds verder stijgende...
Met het aanbreken van de herfst is het weer tijd om na te denken over het winterseizoen. Misset Horeca is benieuwd hoe jij met jouw terras omgaat in...
Waar de prijzen van een kop koffie in de horeca vorig jaar leken te exploderen, is de groei nu weer 'normaal'. Opvallend is dat de gemiddelde prijs...
Meer dan de helft van de restaurants wordt in de bedrijfsvoering geremd door het huidige personeelstekort. Dit blijkt uit onderzoek van Misset...
Ruim 70 procent (70,8 procent) van horecaondernemers met een terras kan niet rendabel draaien met alleen de buitenruimte. Dit blijkt uit eigen...
Menig horecaondernemer maakte in de afgelopen twaalf maanden kennis met coffee to go. Maar hoe doe je dat? Waar serveer je het in? Wat geef je erbij?...