Kenneth, eigenaar van het Surinaamse eetcafé Ken: 'Mijn vaatwasser ging ineens kapot en ik wilde meteen actie ondernemen zonder dat het mijn kasreserves opslokte.'

Slim lenen voor groei in de horeca met BridgeFund

Groei vraagt om de juiste middelen, zeker in de horeca. Voor ondernemers zoals Kenneth, die zijn Surinaamse eetcafé succesvol uitbouwde, is een zakelijke lening vaak dé manier om op het juiste moment te investeren. Met de actie 'Eerste maand gratis lenen' biedt BridgeFund nu nog meer flexibiliteit voor wie snel wil schakelen. 

Restaurant Wok! Utrecht keert eerste dividend uit aan aandeelhouders

Restaurant Wok! Utrecht keert eerste dividend uit aan aandeelhouders

Dankzij sharefunding heeft Restaurant Wok! Utrecht niet alleen de coronapandemie overleefd, maar keert het nu voor het eerst dividend uit aan de aandeelhouders.

Julian van de Steeg, CEO van BridgeFund: 'Wij begrijpen dat als je een kans ziet, je snel wilt handelen.'

Waarom geld lenen om je horecazaak vooruit te helpen?

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat groei vaak afhankelijk is van investeringen. Of het nu gaat om nieuwe apparatuur, een terrasuitbreiding of extra personeel voor drukke seizoenen, er komt altijd een moment waarop je bedrijf een impuls nodig heeft. Hoewel je misschien wilt wachten tot je voldoende eigen kapitaal hebt opgebouwd, kan een zakelijke lening vaak een snellere en slimmere weg naar succes zijn.

Khalid Oubaha

Alles of niets in ultieme reddingspoging van horeca-imperium Khalid Oubaha

Grote kans dat het horeca-imperium van Khalid Oubaha blijft bestaan. Althans, als de schuldeisers het advies van bewindvoerder Tian Herstel overnemen. Die stelt namelijk dat accepteren van uitstel van betaling beter is dan de boel failliet laten gaan. 'In dat laatste geval valt er namelijk niets te verdelen.'

Zo helpt Lucas Iraca jonge ondernemers bij opzetten eigen zaak

Zo helpt Lucas Iraca jonge ondernemers bij opzetten eigen zaak

Lucas Iraca (41) heeft een indrukwekkende carrière als chef-kok, ondernemer en mentor. Zijn kennis en ervaring zet hij nu in om een nieuwe generatie horecaondernemers te ondersteunen bij het opzetten van een eigen bedrijf.

ING verwacht volumegroei in de horeca van 2 procent, vooral door prijsstijging

ING verwacht volumegroei in de horeca van 2 procent, vooral door prijsstijging

Dit jaar doet de consument het naar verwachting wat rustiger aan qua bezoek aan de horeca. Dat komt door lage economische groei, een licht oplopende werkloosheid, een aanhoudend laag consumentenvertrouwen. Dat stellen economen van ING Research.