1. Sterrestaurant De Gieser Wildeman overgenomen
  2. Binnenkijken bij The Tasting Club van restaurant De Veranda in Amsterdam
  3. Restaurant Bouchot opent in voormalig pand van De Lindehof: 'Het klassieke stramien laten we los'
  4. Dit zijn tien van de best gelezen verhalen op Misset Horeca in 2025
  5. Wingstop heeft de deuren geopend op Schiphol en is openbaar toegankelijk
  6. Mooie Boules gaat drie nieuwe vestigingen openen en breidt spelaanbod uit
  7. Voormalige eigenaar Novi maakt doorstart met Roef: 'Harde lessen neem ik mee'
  8. Groots in beleving, klein in formaat: 3 inspirerende kleine restaurants
  9. Michelin maakt in september Bib Gourmands bekend: hieraan moet je als restaurant voldoen
  10. Restaurant en boetiekhotel Aest geopend door duo dat elkaar leerde kennen bij De Librije
  11. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in juli 2025
  12. 't Zusje gelooft sterk in Nederlandse lunchcultuur en koopt De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven
  13. Restaurant Toet gaat eind september open, met een sterk team en Mediterraanse keuken
  14. Alle ontwikkelingen in de gastronomie op een rij: eerste half jaar van 2025 was zeer bewogen
  15. Vierde zaak Loesje Tieleman: 'Italiaanse romantiek aan de Rotte'
  1. Dit is de reden waarom de inkoopprijs van vlees explosief gestegen is: slager deelt tips aan horeca
  2. Ondernemers achter River Bar en Bar Bù slaan weer toe in Rotterdam
  3. Michelin pakt uit en voegt 12 nieuwe restaurants toe aan de Nederlandse selectie
  4. Michelin reikt Sleutels uit aan tophotels: 107 hotels in Nederland komen in aanmerking
  5. Ondernemer De Oale Sté waarschuwt voor brandgevaar na onschuldige wasbeurt
  6. Ralf Berendsen** per direct weg bij La Butte aux Bois: 'Dat doet pijn'
  7. Hoe De Beren AI omarmt: 'Sneller, consistenter, professioneler'
  8. KHN-voorzitter Marijke Vuik over de uitdagingen in de horeca: 'Innovatie hoeft niet kostbaar te zijn'
  9. Soenil Bahadoer zet met restaurant Gem kroon op zijn werk: 'Ik ben begonnen op Ikea-borden'
  10. De inkoop van vis kan tot kopzorgen leiden: zo pakken deze ondernemers het aan
  11. De Troubadour over impact van winnen Terras Top 100: 'Het was drie dagen volle bak media'
  12. Zó krijg je een Groene Michelinster: in gesprek met een insider over de methode van inspecteren
  13. Al ruim 130.000 aanmeldingen voor massaclaim tegen Booking.com
  14. Grote rechtszaak op komst: 'Horeca heeft sinds 1992 teveel afgedragen aan Visa en Mastercard'
  15. Vijf jaar na corona: hoe Alexander Swart van De Doos horeca opnieuw uitvond