1. De Oude Sluis is als bruine kroeg niet kapot te krijgen: 'Práát met de gasten'
  2. Horecaparels in Leeuwarden deel 1: 'Fryske flair in iconische panden'
  3. Lid worden van Les Grandes Tables du Monde? Dit is wat het kost en wat ervoor nodig is
  4. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in november 2025
  5. Cirque du Soleil is in het land: hoe chef Jack Tang een rondreizende keuken runt
  6. Sterrestaurant Demain en het Strandhotel Cadzand beëindigen samenwerking
  7. Hoe tapwedstrijden een nieuwe generatie de horeca binnen trekken
  8. Misset Horeca Superlijst 2025: welke restaurants scoren gemiddeld het beste?
  9. Lui, gevoelig en brutaal? Onzin, zegt Gen Z-expert Bas: 'Ze brengen energie'
  10. Restaurant De Cuijt bewijst dat fine dining nog springlevend is: chefsduo maakt vliegende start
  11. Zo bouwt een jonge ondernemer Bistro Aragosta succesvol op zonder A-locatie of steun
  12. Hoe een elektrisch waxinelichtje hotelbrand veroorzaakt en wat je daarvan kunt leren
  13. Richard van Oostenbrugge opent nieuwe zaak Dún: 'Nooit verwacht dat ik dit zou bereiken'
  14. Robert De Niro en Nobu landen in Amsterdam: superster opent in 2027 eerste zaak in Nederland
  15. 13 trends voor 2026: ondernemers over sfeer, gastbeleving en interieur
  1. 't Voorhuys in Emmeloord investeerde 5 ton in een nieuwe keuken: 'Het werd een complete verbouwing'
  2. De mooiste horecainterieurs ter wereld: van droomachtig China tot creatief Amsterdam
  3. Sanne Poppen van The Millèn wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2025
  4. Markd wil gasten prikkelen om de bezetting omhoog te krijgen
  5. Zó bereid je je voor op kerst: ondernemers kiezen voor vast menu óf juist voor à la carte
  6. Kersverse sterchef van Novaela: 'Ik ga de ster niet verdedigen, ik ga die tweede aanvallen'
  7. Resort Hof van Saksen blijft innoveren: 'We willen gasten blijven verrassen'
  8. Jermain De Rozario verhuist naar Eindhoven met drie nieuwe concepten én stapt cateringwereld in
  9. Björn de Waal gaat na Arsenaal 1309 nieuw avontuur aan bij bekend wijnbedrijf in Arnhem
  10. Hoe horecatycoon René Bogaart afrekent met vandalen en wanbetalers
  11. Zó zorg je ervoor dat jouw horecazaak online goed vindbaar is: vijf concrete tips
  12. Uitzendkracht straks even duur als vaste medewerker: Wat betekent nieuwe cao-regeling?
  13. Horeca Enschede verbijsterd over blurring terrassen
  14. Gert Boonen en Ted van der Valk heropenen De Zwarte Boer op de Veluwe
  15. Maritim trekt stekker uit Amsterdams megahotel