1. Michelin geeft een zeldzaam inkijkje in haar strategie: gids stapt wijnwereld binnen
  2. Haarlem zet sus-teams in tegen overlast in horeca
  3. Michelin deelt allereerste hotelsleutels uit aan Nederland: De L'Europe pakt er meteen drie
  4. Binnenkijken bij mediterrane Olista Restobar: 'Warm en eerlijke prijzen'
  5. Soenil Bahadoer over twee Michelinsterren: 'Het voelt zo gigantisch goed!'
  6. De Librije houdt drie sterren en Guido Braeken en Soenil Bahadoer bekroond met twee sterren
  7. De Librije behoudt drie Michelinsterren: gids spreekt het absolute vertrouwen uit in Nelson Tanate
  8. Nieuwe Groene Michelinsterren 2025
  9. Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit
  10. Pannenkoekenhuis Strijland: halve eeuw succesvol zonder te veranderen
  11. Restaurant Latinos bespaart tot 1000 euro per maand door energiezuinige keuken
  12. Niet één, maar twee Bib Gourmands: dubbelslag voor ondernemer in Maastricht
  13. Michelingids telt dit jaar 9 nieuwe Bib Gourmand restaurants: 'Het gaat om generositeit'
  14. Slimmer sturen met data: 'Meer rendement én sterkere gastbeleving'
  15. The Seafood Bar en Ken Sushi openen nieuwe late night-bestemming in de Beurs van Berlage
  1. Het Arsenaal 1309 in Doesburg failliet
  2. Michelin voegt 12 nieuwe restaurants toe aan digitale gids vlak voor de sterrenceremonie
  3. Chef Jesse Franzen opent eigen restaurant in Amsterdam-Zuid
  4. Dit is de winnaar van de Green Chef's Hat 2025: 'De prijs blijft in Nederland'
  5. Caroline Berends, gastvrouw van restaurant De Nederlanden* wint Joop Braakhekke Award
  6. Binnenkijken bij 't Zusje in Leeuwarden: de nieuwe generatie Zusjes
  7. Werner Loens brengt boek uit: 'Grote bazen bij Michelin wilden die zaak geen drie sterren geven'
  8. Met deze tips pas je AI succesvol toe in jouw horecabedrijf
  9. Horeca Utrechtse Heuvelrug krijgt knauw door wolf Bram
  10. Pascal Jalhay weg bij Van Oys, Raymond Remmen is zijn opvolger: 'Geen moment getwijfeld'
  11. De Librije kookt op Michelin-gala: ook andere toprestaurants maken hun opwachting
  12. Bouillon d'Amsterdam brengt Bouillon-concept naar Amsterdam
  13. Strijd tegen no-shows: Restaurant Dwael breekt taboe in Tilburgse horeca
  14. Hoe Alexandra zonder ervaring De Pizzabakkers overnam: 'Gewoon doen'
  15. De Troubadour bindt gasten én medewerkers met een eigen app