Fresh Recruitment
Bekende herfstsmaken blijven dominant op de winterse drankenkaart
Wil je dit najaar opvallen met je drankenkaart? Maak een winterse drankenkaart met huisgemaakte chocolademelk, bokbieren met gelaagde smaken en herfstige cocktails.
Wil je dit najaar opvallen met je drankenkaart? Maak een winterse drankenkaart met huisgemaakte chocolademelk, bokbieren met gelaagde smaken en herfstige cocktails.
Sterrestaurant Alma in Oisterwijk onderging een complete metamorfose. Chef-eigenaar Wouter van Laarhoven richt zich met het vernieuwde interieur, minder tafels en een groter keukenteam op nog meer kwaliteit, comfort en beleving.
Wie als horecaondernemer nog nooit een winterterras heeft opgebouwd, moet nú toeslaan.
Dat een keuken van een horecaonderneming niet altijd inpandig hoeft te zijn, bewijst Terras Top 100-winnaar De Troubadour uit Hardenberg.
Chef-kok Nigel Eccles verruilt het met een Michelinster bekroonde Restaurant Daalder in Amsterdam voor Michelinster restaurant Ratatouille Food & Wine in Haarlem.
Horecapersoneel zag de afgelopen tien jaar opvallend sterke loonstijgingen. Maar schijn bedriegt.