1. Sommelier Edgaras Razminas verruilt De Rozario voor restaurant FG**
  2. Sociale horeca Mooie Boules pakt grote wereldproblemen aan in het klein
  3. Culinair journalist Will Jansen overleden
  4. Firebird Rooftop Bar geopend op het dak van WTC
  5. Nick Bril heropent The Jane en maakt zijn menuprijzen bekend
  6. Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit
  7. De Fonteyn sluit (deel) terras wegens personeelstekort
  8. Jet Loos keukenchef Bolenius en voormalige locatie Bolenius ter overname
  9. Horecaondernemer Robér Willemsen opent tweede Nonna's Cucina
  10. Tom Hamaekers van Boscafé De Nachtegaal heeft succesvol winterterras: '30 procent meer omzet'
  11. Bekende herfstsmaken blijven dominant op de winterse drankenkaart
  12. Sterrestaurant Alma Oisterwijk vernieuwt interieur en vermindert aantal tafels
  13. Waarom nu al beginnen aan een winterterras een goed idee is
  14. Waarom De Troubadour kiest voor keuken aan overkant van het water
  15. Chef-kok Nigel Eccles van Daalder naar Ratatouille Food & wine
  1. Horecalonen flink gestegen: keukenhulpen en kelners maken grootste sprong
  2. Sterrestaurant De Gieser Wildeman overgenomen
  3. Binnenkijken bij The Tasting Club van restaurant De Veranda in Amsterdam
  4. Restaurant Bouchot opent in voormalig pand van De Lindehof: 'Het klassieke stramien laten we los'
  5. Dit zijn tien van de best gelezen verhalen op Misset Horeca in 2025
  6. Wingstop heeft de deuren geopend op Schiphol en is openbaar toegankelijk
  7. Mooie Boules gaat drie nieuwe vestigingen openen en breidt spelaanbod uit
  8. Voormalige eigenaar Novi maakt doorstart met Roef: 'Harde lessen neem ik mee'
  9. Groots in beleving, klein in formaat: 3 inspirerende kleine restaurants
  10. Michelin maakt in september Bib Gourmands bekend: hieraan moet je als restaurant voldoen
  11. Restaurant en boetiekhotel Aest geopend door duo dat elkaar leerde kennen bij De Librije
  12. Deze horecazaken gingen failliet of sloten de deuren in juli 2025
  13. 't Zusje gelooft sterk in Nederlandse lunchcultuur en koopt De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven
  14. Restaurant Toet gaat eind september open, met een sterk team en Mediterraanse keuken
  15. Alle ontwikkelingen in de gastronomie op een rij: eerste half jaar van 2025 was zeer bewogen