1. Sanne Poppen van The Millèn wint Nationale Hennessy Gastvrijheidsprijs 2025
  2. Markd wil gasten prikkelen om de bezetting omhoog te krijgen
  3. Zó bereid je je voor op kerst: ondernemers kiezen voor vast menu óf juist voor à la carte
  4. Kersverse sterchef van Novaela: 'Ik ga de ster niet verdedigen, ik ga die tweede aanvallen'
  5. Resort Hof van Saksen blijft innoveren: 'We willen gasten blijven verrassen'
  6. Jermain De Rozario verhuist naar Eindhoven met drie nieuwe concepten én stapt cateringwereld in
  7. Björn de Waal gaat na Arsenaal 1309 nieuw avontuur aan bij bekend wijnbedrijf in Arnhem
  8. Hoe horecatycoon René Bogaart afrekent met vandalen en wanbetalers
  9. Horeca-cao: nieuwe loontabellen en stappenplan voor loonberekening per 2026
  10. Zó zorg je ervoor dat jouw horecazaak online goed vindbaar is: vijf concrete tips
  11. Uitzendkracht straks even duur als vaste medewerker: Wat betekent nieuwe cao-regeling?
  12. Horeca Enschede verbijsterd over blurring terrassen
  13. Gert Boonen en Ted van der Valk heropenen De Zwarte Boer op de Veluwe
  14. Maritim trekt stekker uit Amsterdams megahotel
  15. Restaurantketens trekken jaarlijks 7,3 miljoen bezoekers
  1. 20 jaar Hotellotop: 'Zonder de hotelschool had ik deze carrière niet gehad'
  2. Van Oys Maastricht Retreat opent Oysana Spa
  3. Zeven topchefs eren Jonnie Boer met unieke tour waar Nederlandse keuken centraal staat
  4. Michelin geeft een zeldzaam inkijkje in haar strategie: gids stapt wijnwereld binnen
  5. Haarlem zet sus-teams in tegen overlast in horeca
  6. Michelin deelt allereerste hotelsleutels uit aan Nederland: De L'Europe pakt er meteen drie
  7. Binnenkijken bij mediterrane Olista Restobar: 'Warm en eerlijke prijzen'
  8. Soenil Bahadoer over twee Michelinsterren: 'Het voelt zo gigantisch goed!'
  9. De Librije houdt drie sterren en Guido Braeken en Soenil Bahadoer bekroond met twee sterren
  10. De Librije behoudt drie Michelinsterren: gids spreekt het absolute vertrouwen uit in Nelson Tanate
  11. Nieuwe Groene Michelinsterren 2025
  12. Dit zijn onze kanshebbers op de Michelinsterren: Nederland barst nog altijd van de kwaliteit
  13. Pannenkoekenhuis Strijland: halve eeuw succesvol zonder te veranderen
  14. Restaurant Latinos bespaart tot 1000 euro per maand door energiezuinige keuken
  15. Niet één, maar twee Bib Gourmands: dubbelslag voor ondernemer in Maastricht