Homint

Restaurantinterieur: Tips voor de inrichting
Wat komt waar in de zaak als het gaat om restaurant interieur? Hoe gebruik je de beschikbare vierkante meters zo optimaal mogelijk? Tips en tal van...

Van lucht- naar lichaamsverwarming op het terras
Door de hoge energieprijzen, de toenemende belangstelling voor duurzaamheid en veranderende regelgeving maken gasheaters op het terras langzaam...

Horecastoel van nu straalt luxe uit
Stoelen in de horeca zijn belangrijk. Maar wat is een goede stoel en welke trends zijn er? Leveranciers van horecameubilair zien een toenemende vraag...

Tips voor terrasseizoen: van online beleving tot qr-codes en 1,5 meter-indeling
Volgens de leveranciers van oplossingen voor het terras zijn er deze zomer kansen genoeg om een mooie omzet te draaien. Van tussenschermen voor...

Trends en ontwikkelingen in horecainterieur 2020: van shockeren tot low dining
Horecaondernemers durven weer. Ze willen zich profileren en laten zien wie ze zijn. Stoelen zijn ware troontjes, bekleed met vriendelijke stoffen...

Innovaties horecainterieur: Van schommelen aan tafel tot geschilderde lichtbronnen
2020 is het jaar van velours. Banken en stoelen bekleed met dit zachte fluweel, in alle kleuren. Misset Horeca maakte een rondje op de Horecava langs...

Wat zijn de trends in terrasmeubilair voor 2019?
Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van terrasmeubilair? Naast praktische vragen over de levensduur en of het meubilair...

Hakvoort Professional en Homint richten samen restaurant in
Dit jaar pakken Hakvoort Professional en Homint samen uit tijdens de Horecava. De bedrijven die zich specialiseren in horeca keukens en inrichting...

Inspiratie om gasten warm te houden op het winterterras
Met comfortabel terrasmeubilair, windschermen, terrasoverkappingen, terrasverwarmers en vuur kun je gasten het hele jaar een warme belevenis bieden....