Alles over Horecakeuken

Chef-kok Martin Put werkt al 50 jaar bij Het Wapen van Beckum: 'Vooral de gast is veranderd'

Chef-kok Martin Put werkt al 50 jaar bij Het Wapen van Beckum: 'Vooral de gast is...

Een buitengewone mijlpaal voor het Wapen van Beckum - Boenders Catering. Chef-kok Martin Put viert er zijn 50-jarig jubileum. Van verlegen keukenhulp...

Nederlandse chef pakt record en staat nu in het Guinness Book of Records

Nederlandse chef pakt record en staat nu in het Guinness Book of Records

Chefkok Kees Visser uit Zierikzee heeft zichzelf het Guinness Book of Records in gekookt. De Zeeuw kookte meer dan 120 uur achter elkaar en...

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...

Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist

Helft van de horeca geeft te weinig info over allergenen; vind hier de checklist

Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse...

Een oestergerecht van Jan Smink dat op een bijzondere manier is vastgelegd.

Sterchef Jan Smink presenteert na 4,5 jaar zijn eigen boek, dat anderen moet inspireren

Jan Smink van restaurant Smink* in Wolvega heeft na 4,5 jaar voorbereiding zijn fotoboek 'Ik kook, jij kijkt' gelanceerd. De natuur speelt een grote...

Godfried van der Lugt

Vooruitblik gidslancering Gault&Millau '24: 'Stilstand is nu écht achteruitgang'

Op maandag 5 februari vindt de gidslancering van Gault&Millau voor 2024 plaats in Utrecht, waar in totaal ook nog 18 awards zullen worden uitgereikt....

Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland, volgens Michelin zelf

Dit zijn de goedkoopste sterrenrestaurants van Nederland, volgens Michelin zelf

Michelin heeft een overzicht gepubliceerd van de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland. Hoewel kwaliteit en kwantiteit op het bord zich lastig...

Dit zijn de food- en drinktrends voor 2024

Dit zijn de food- en drinktrends voor 2024

Wat worden de food- en drinktrends voor 2024? En welke zaken lopen daarin voorop? In economisch uitdagende tijden zullen veel horecaondernemers...

Dit zijn de 5 foodtrends voor 2024 volgens Thuisbezorgd

Dit zijn de 5 foodtrends voor 2024 volgens Thuisbezorgd

Thuisbezorgd.nl presenteert de nieuwste editie van haar Food Trend Rapport. Het rapport biedt een kijkje in de keuken van volgend jaar.

Chef-koks van Relais & Châteaux stoppen met serveren van paling

Chef-koks van Relais & Châteaux stoppen met serveren van paling

De leden van de World Culinary Council van Relais & Châteaux hebben besloten om paling van hun menu's te verwijderen. Dit, nadat Ethic Ocean een...