Nederlandse chef pakt record en staat nu in het Guinness Book of Records
Chefkok Kees Visser uit Zierikzee heeft zichzelf het Guinness Book of Records in gekookt. De Zeeuw kookte meer dan 120 uur achter elkaar en...
Chefkok Kees Visser uit Zierikzee heeft zichzelf het Guinness Book of Records in gekookt. De Zeeuw kookte meer dan 120 uur achter elkaar en...
We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...
Horecaondernemers die niet voorverpakte levensmiddelen verkopen, geven nog te vaak onvoldoende informatie over allergenen, meldt de NVWA (Nederlandse...
Jan Smink van restaurant Smink* in Wolvega heeft na 4,5 jaar voorbereiding zijn fotoboek 'Ik kook, jij kijkt' gelanceerd. De natuur speelt een grote...
Op maandag 5 februari vindt de gidslancering van Gault&Millau voor 2024 plaats in Utrecht, waar in totaal ook nog 18 awards zullen worden uitgereikt....
Michelin heeft een overzicht gepubliceerd van de goedkoopste sterrenrestaurants in Nederland. Hoewel kwaliteit en kwantiteit op het bord zich lastig...
Wat worden de food- en drinktrends voor 2024? En welke zaken lopen daarin voorop? In economisch uitdagende tijden zullen veel horecaondernemers...
Thuisbezorgd.nl presenteert de nieuwste editie van haar Food Trend Rapport. Het rapport biedt een kijkje in de keuken van volgend jaar.
De leden van de World Culinary Council van Relais & Châteaux hebben besloten om paling van hun menu's te verwijderen. Dit, nadat Ethic Ocean een...
Lekker 2024 is maandag 30 oktober 2023 gepresenteerd bij Capital C in Amsterdam. Bekijk hier de ranglijst met de honderd restaurants die een plekje...