Binnenkijken bij Verhage Vlietplein
Na een grondige verbouwing van ruim twee maanden zijn de deuren van Verhage Vlietplein te Ridderkerk officieel geopend. Het voormalig pand van...
Op deze pagina vind je verzamelingen van artikelen als het gaat over het interieur. Met tipverhalen, best practices en fotoreportages vind je er alles voor het inrichten van een keuken en zaak. Van interieurontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer. Direct hieronder vind je een uitgelichte selectie door de redactie.
Na een grondige verbouwing van ruim twee maanden zijn de deuren van Verhage Vlietplein te Ridderkerk officieel geopend. Het voormalig pand van...
Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...
Boutique Hotel Blendin is de eerste vestiging van het gelijknamige boutique-merk, geopend op de top van de duinen bij Bloemendaal aan Zee. Het...
Met een concept je gast raken. Hoe doe je dat? Hoe creëer je een horecaconcept met impact? 19 tips van horecaechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu....
Keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers de...
Een alleskunner is het, de combisteamer. Bakken, stomen, koken, regenereren: met de juiste oven of combisteamer kunnen de processen in de keuken...
Waar begin je met de inrichting van de horecakeuken? Het kan een behoorlijke puzzel zijn, zeker wanneer je een casco pand gaat betrekken. 'Het...
Na een grondige verbouwing van ruim twee maanden zijn de deuren van Verhage Vlietplein te Ridderkerk officieel geopend. Het voormalig pand van...
Boutique Hotel Blendin is de eerste vestiging van het gelijknamige boutique-merk, geopend op de top van de duinen bij Bloemendaal aan Zee. Het...
Na een verbouwing van bijna een jaar zijn de zeven nieuwe exclusieve suites van Château Neercanne, onderdeel van Oostwegel Collection, geopend....
The All Out Amsterdam is een nieuw concept waar entertainment, eten, drinken en plezier samenkomen in een Instagramwaardige setting. De oprichters...
Live muziek in je horecazaak kan zorgen voor extra omzet, naamsbekendheid en gezelligheid. Maar los van de gage voor de artiesten, moet er ook...
Horecaondernemers moeten zich houden aan landelijk vastgelegde geluidsnormen. Maar hoe wordt het het geluidsniveau van een horecabedrijf bepaald?...
Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...
Hotels kunnen meeslepende omgevingen zijn met het vermogen om emoties op te roepen, stemmingen te creëren en diepe indrukken achter te laten. Met het...