Kafé Kanard: het eendencafé van Kaagman & Kortekaas
Restaurant Kaagman & Kortekaas wordt verbouwd. Ondertussen wordt er tijdelijk eendencafé, Kafé Kanard geopend.
Restaurant Kaagman & Kortekaas wordt verbouwd. Ondertussen wordt er tijdelijk eendencafé, Kafé Kanard geopend.
Naduah Bronsveld, voorheen de sommelier van Flore, wordt per 1 augustus de nieuwe maître-sommelier van Kaagman & Kortekaas in Amsterdam, waar volgend jaar een grote verbouwing gaat plaatsvinden.
Coronavirus Kaagman & Kortekaas: Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus. Misset Horeca vraagt diverse ondernemers hoe zij omgaan met de sluiting van hun zaak en de gevolgen ervan. Bram Kortekaas van restaurant Kaagman & Kortekaas: 'We kunnen het twee maanden uitzingen, maar dan is de koek wel op.'
Giel Kaagman van restaurant Kaagman & Kortekaas serveert het GaultMillau Dessert van het Jaar 2020. 'Een nagerecht dat inzicht, productkennis en de capaciteit om ingrediënten in een andere context te bekijken verraadt. In het bijzonder de Panna cotta van asperge, gefrituurde vlierbloesem, ijs van asperge.'
Sinds Giel Kaagman en Bram Kortekaas hun restaurant Kaagman & Kortekaas in september opende, loopt het storm. Iedere avond vol, recensenten zijn lyrisch.