Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Kaagman & Kortekaas

  • Bram Kortekaas en Chiel Kaagman.
    Herinrichting en Renovatie28 jan. 25

    Kafé Kanard: het eendencafé van Kaagman & Kortekaas

    Restaurant Kaagman & Kortekaas wordt verbouwd. Ondertussen wordt er tijdelijk eendencafé, Kafé Kanard geopend.

  • Amsterdam27 jul. 22

    Sommelier Naduah Bronsveld verruilt Flore** voor Kaagman & Kortekaas

    Naduah Bronsveld, voorheen de sommelier van Flore, wordt per 1 augustus de nieuwe maître-sommelier van Kaagman & Kortekaas in Amsterdam, waar volgend jaar een grote verbouwing gaat plaatsvinden.

  • Horeca23 mrt. 20

    Horecaondernemers en coronavirus: 'Die onzekerheid is killing'

    Coronavirus Kaagman & Kortekaas: Hoe gaan horecaondernemers om met het coronavirus. Misset Horeca vraagt diverse ondernemers hoe zij omgaan met de sluiting van hun zaak en de gevolgen ervan. Bram Kortekaas van restaurant Kaagman & Kortekaas: 'We kunnen het twee maanden uitzingen, maar dan is de koek wel op.'

  • AMSTERDAM - REstaurant Kaagman en Kortekaas. FOTO: DIEDERIK VAN DER LAAN
    Gault&Millau2 dec. 19

    Kaagman & Kortekaas serveert GaultMillau 2020 Dessert van het Jaar

    Giel Kaagman van restaurant Kaagman & Kortekaas serveert het GaultMillau Dessert van het Jaar 2020. 'Een nagerecht dat inzicht, productkennis en de capaciteit om ingrediënten in een andere context te bekijken verraadt. In het bijzonder de Panna cotta van asperge, gefrituurde vlierbloesem, ijs van asperge.'

  • Bram Kortekaas met compagnon en chef Giel Kaagman, voor hun restaurant.
    Restaurant20 jan. 16

    Restaurant Kaagman & Kortekaas schiet uit de startblokken

    Sinds Giel Kaagman en Bram Kortekaas hun restaurant Kaagman & Kortekaas in september opende, loopt het storm. Iedere avond vol, recensenten zijn lyrisch.

  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen