Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over keuken

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

Fotocredits:  Rinze Vegelien

Goede 'personeelshap' in horeca belangrijk: Joris Bijdendijk deelt tips en tricks

Het ontbreekt nog wel eens aan tijd en creativiteit om aandacht te besteden aan de 'personeelshap' in de horeca. 'Maar om de sfeer en energie te...

Albert Kooy

Dutch Cuisine wil horeca aan zich binden: 'Franse keuken niet meer van deze tijd'

In 2026 moeten 1000 horecabedrijven én 50 procent van de culinaire opleidingen in Nederland aangesloten zijn bij kennisplatform Dutch Cuisine....

Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen