Alles over Keukeninrichting

Deze nieuwe vaatwassers en poleermachines spelen in op uitdagingen van ondernemers

Deze nieuwe vaatwassers en poleermachines spelen in op uitdagingen van ondernemers

Hoge energiekosten, personeelstekort, hygiëne of het hergebruik van plastic. Leveranciers van vaatwassers en poleermachines spelen in op één of meer...

De spoelkeuken van Hanno Groots Café in Delft

Doorschuifvaatwassers voor de horeca vergelijken

Bij het ontwikkelen van een horecabedrijf staat de spoelkeuken meestal niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Maar vaatwassers zijn ware werkpaarden....

Een afzuigvrije horecakeuken levert forse besparingen op maar vergt anders koken

Een afzuigvrije horecakeuken levert forse besparingen op maar vergt anders koken

Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en...

Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur

Koelen en vriezen: 10 tips voor het kiezen van de juiste apparatuur

Koel- en vriesapparatuur staat 24 uur per dag te draaien, wordt dagelijks gebruikt en bevat een grote waarde aan voedingsmiddelen. Als je gaat...

NordCap inspireert en verbindt met nieuw Experience Center

NordCap inspireert en verbindt met nieuw Experience Center

AKE Ideal NordCap is begin dit jaar verder gegaan onder de nieuwe naam NordCap Nederland. Daarnaast opende de premium leverancier van foodequipment...

11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine

11 aandachtspunten voor de aanschaf van een vaatwasmachine

Keuze te over bij de aanschaf van een vaatwasmachine, maar hoe weet je welke machine bij je zaak past? Nog iets te vaak zien horecaondernemers de...

Zo verleng je de levensduur van je koel- en klimaatinstallatie

Zo verleng je de levensduur van je koel- en klimaatinstallatie

Koel- en klimaatinstallaties zorgen ervoor dat drankjes lekker koud geserveerd wordt en dat gasten in de zomer kunnen vertoeven in een aangenaam...

We kunnen maar langzaam van het gas

We kunnen maar langzaam van het gas

In het warme hart van de horeca wordt momenteel veel energie verbruikt: door medewerkers die hard moeten werken door gebrek aan collega's en door...

Koks over koken op inductie: 'Van het gas is nog niet zo makkelijk'

Koks over koken op inductie: 'Van het gas is nog niet zo makkelijk'

Chef-kok Luc Kusters van Bolenius* laat al bijna 15 jaar zien dat aardgasvrij geen enkele belemmering voor een topkeuken is. Tijdens een speciale...

Foto's: Liesbeth Dingemans

De pure kracht van open vuur in de keuken van Nela Amsterdam

Een team van 25 koks bereidt bij Nela in Amsterdam voor 1000 couverts per week alles zelf op de verschillende open vuren in een slim ingedeelde...