
We kunnen maar langzaam van het gas
In het warme hart van de horeca wordt momenteel veel energie verbruikt: door medewerkers die hard moeten werken door gebrek aan collega’s en door...
In het warme hart van de horeca wordt momenteel veel energie verbruikt: door medewerkers die hard moeten werken door gebrek aan collega’s en door...
Chef-kok Luc Kusters van Bolenius* laat al bijna 15 jaar zien dat aardgasvrij geen enkele belemmering voor een topkeuken is. Tijdens een speciale...
Een team van 25 koks bereidt bij Nela in Amsterdam voor 1000 couverts per week alles zelf op de verschillende open vuren in een slim ingedeelde...
Door de hoge energieprijzen en het gebrek aan personeel wordt de energiezuinigheid en efficiëntie van ovens en steamers steeds belangrijker. Waarmee...
Kim en Edwin van Es hebben de keuken van hun cafetaria Bon Appetit in Rijsbergen volledig vernieuwd. Ook de ijssalon wordt onder handen genomen. De...
De overheid wil van het gas af. Plan is om zo rond 2050 niet meer te koken op aardgas. Hoe bevalt het ondernemers die de stap al hebben gezet naar...
Waar begin je met de inrichting van de horecakeuken? Het kan een behoorlijke puzzel zijn, zeker wanneer je een casco pand gaat betrekken. ‘Het...
De keuken is, letterlijk en figuurlijk, het warme hart van een horecazaak. Afgelopen weken was er veel aandacht voor de horecakeuken: niet alleen...
Bij het bedenken van een horecabedrijf staat de spoelkeuken meestal niet bovenaan het prioriteitenlijstje. Maar vaatwassers zijn ware werkpaarden....
Zonder enige horecaervaring, zelfs nooit als studentenbijbaan, openden Charline van Ommen en Frederik den Toom in mei 2020 Brasserie Buut in een oud...