Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Lente

  • Gesponsord
    Gesponsord
    Makro27 mei 25

    Gesponsord Het zonnige terrasseizoen lonkt: bespaar tijd geld en moeite met Makro

    De lente is in volle gang. De zon schijnt, het terras stroomt vol en gasten genieten van een goed glas wijn en een perfect bereid gerecht. Voor horecaondernemers betekent dit topdrukte. Met de juiste partner bespaar je tijd, geld en moeite, zodat jij je kunt richten op wat echt telt: een volle zaak en tevreden gasten.

  • Asperges23 mei 24

    Vijf manieren om wél op te vallen met asperges

    Het aspergeseizoen is al even gestart en het is nu tijd om er omzet mee te generen.. Asperges zijn een mooi en lekker product om een speciaal, tijdelijk menu mee te maken. Maar hoe kiest de consument uit alle restaurants en hotels die dat doen? Tijd dus om jouw asperges te promoten op een manier die er echt uitspringt. Vijf manieren om wél op te vallen met je asperges.

  • Fotocredits: Sebastiaan Rozendaal
    Lente1 jun. 23

    Creatief met asperge: zo zetten chefs het witte goud op de kaart

    Het aspergeseizoen is in volle gang. Misset Horeca maakte een rondje langs de restaurants om de creativiteit van de chefs met het 'witte goud' in beeld te brengen.

  • Gebrande asperges met tarbot, koffie en spitskool.
    Lente12 apr. 23

    Sterchef Luc Kusters over het witte goud

    Luc Kusters werkt sinds de start van Bolenius* samen met zijn vaste aspergeleverancier Fred van Duijnhoven uit Stevensbeek, Noord-Brabant. Samen geven ze voor Misset Horeca een kleine 'asperge' masterclass.

  • Cocktailrecepten2 aug. 22

    5x kleurrijke zomercocktails

    Felrood, sprankelend blauw of stralend oranje. De Kuyper geeft recepten van zomercocktails prijs. 'Vijf kleurrijke 'good mood cocktails'.'

  • Lente1 mei 22

    Asperges: met ham, zwezerik of griet

    Hoe val je als eetgelegenheid nog op met asperges? Natuurlijk, de klassieker zal niet ontbreken op het menu, maar er zijn natuurlijk ook andere bereidingen. Omdat we altijd wel wat inspiratie voor het aspergeseizoen kunnen gebruiken, herpubliceren we een eerder verschenen artikel met asperge-inspiratie van Richard Wilms, François Geurds en René Brienen.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Receptvideo's: Sterrenchefs en hun lentegerechten
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen