Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Inschrijven Terras Top 100

Alles over Les Grandes Tables du Monde

  • Les Grandes Tables du Monde1 dec. 25

    Lid worden van Les Grandes Tables du Monde? Dit is wat het kost en wat ervoor nodig is

    Het is weinig restaurants gegeven: lid worden van de prestigieuze club Les Grandes Tables du Monde. In Nederland maken er slechts vier horecabedrijven onderdeel uit van deze gemeenschap. Hoe word je lid? En wat kost het?

  • Fred Mustert van Restaurant Fred in Rotterdam.
    Fred Mustert21 okt. 24

    Fred Mustert toegelaten tot roemrucht gezelschap Les Grandes Tables du Monde

    Chefkok Fred Mustert is met zijn restaurant Fred** in Rotterdam toegelaten tot de roemruchte club Les Grandes Tables du Monde. In totaal zijn er in Nederland nu vier zaken die toegelaten zijn tot het eregezelschap.

  1. Vacatures

  2. Schouwburg & Concertzaal Tilburg

    Hoofd Horeca & Hospitality (gemiddeld 36 uur per week)

    Schouwburg & Concertzaal  Tilburg logo
  3. Sweet Lake Wellness B.V.

    General Manager

    Sweet Lake Wellness B.V. logo
  4. Rasamayi Foods

    Zelfstandig werkende Kok-I

    Rasamayi Foods logo
  5. The Madras Diaries

    Zelfstandig werkende Kok-I

    The Madras Diaries logo
  6. Restaurant Little India

    Zelfstandig Werkend Kok-I

    Restaurant Little India logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Inschrijven Terras Top 100
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen