Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Librije's Hotel

  • Thérèse en Jonnie Boer van De Librije
    Jonnie Boer24 apr. 25

    Twintig jaar uit het horecaleven van driesterrenchef Jonnie Boer

    Ter nagedachtenis aan driesterrenchef Jonnie Boer hieronder een overzicht van zijn rijke carrière die helaas veel te vroeg geëindigd is.

  • Horeca2 feb. 17

    Top 25 luxe hotels Nederland

    Top 25 luxe hotels Nederland

  • Horeca3 feb. 15

    Hotel de l'Europe: erotische speeltjes via pleasure box

    Hotel de l'Europe in Amsterdam gaat samenwerken met het erotiekmerk 210th. Het merk heeft voor het hotel een Pleasure Box samengesteld met luxe en ...

  • Horeca28 jan. 15

    Video: Jonnie en Thérèse Boer over de nieuwe De Librije

    Voor de camera van Misset Horeca gaan Thérèse en Jonnie Boer uitgebreid in op het volledig nieuwe De Librije, op de nieuwe locatie in Librije's Hotel. ...

  • Horeca29 dec. 14

    Job Seuren van De Librije*** naar Podium Utrecht

    Job Seuren vertrekt bij driesterrenrestaurant De Librije en tweesterrenrestaurant Librije's Zusje in Zwolle. De sommelier gaat aan de slag bij Podium ...

  • Horeca29 dec. 14

    Eind aan tijdperk De Librije in kloostercomplex

    Jonnie en Thérèse Boer hebben op Tweede Kerstdag na een periode van 25 jaar hun laatste gerechten geserveerd op de 'oude' locatie van De Librije in ...

Meer artikelen

  1. Managementboek over De Librije***
  2. Librije verhuist en Zusje weg uit Zwolle
  3. Librije's Hotel krijgt permanente overkapping
  4. Actieweek voor gastvrijheid: Gastvrijheids7daagse
  1. Redzepi, Achatz en Ekkebus naar Chefs Revolution
  2. QL reikt Robbe & Berking Zilveren Botermessen uit
  3. Genomineerden F&B Professional of the year bekend
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen