Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Menukaart prijsbepaling

  • Daniël Duijster Gomero
    Michelin29 okt. 25

    Kersverse sterchef van Novaela: 'Ik ga de ster niet verdedigen, ik ga die tweede aanvallen'

    Zijn eerste Michelinster is nog niet gevallen of chef en ondernemer Daniël Duijster Gomero kijkt alweer vooruit. 'Ik ga die ster niet verdedigen, ik ga de tweede ster aanvallen!'

  • Kane en Jeroen Lens van restaurant Local Dealer Amsterdam
    Menukaart prijsbepaling3 okt. 25

    Hoe Local Dealer de prijzen drastisch verlaagt en toch volle bak profiteert

    Ik ga jou vertellen dat het anders kan. Nee, dit is niet het begin van een bekend liedje, maar het uitgangspunt van Jeroen Lens, eigenaar van restaurant Local Dealer in Amsterdam.

  • Wouter Houten en Luca Zeegers
    Bib Gourmand 202530 sep. 25

    Niet één, maar twee Bib Gourmands: dubbelslag voor ondernemer in Maastricht

    Niet één, maar twee Bib Gourmands. Wouter Houten, eigenaar van zowel Café Sjiek als Prix de Rome in Maastricht, zag die dubbelslag totaal niet aankomen. 'Ik waardeer Michelin enorm, maar ik ben vooral blij dat we een gezond bedrijf hebben.'

  • De prijs van vlees is explosief gestegen
    Inkoop25 jul. 25

    Dit is de reden waarom de inkoopprijs van vlees explosief gestegen is: slager deelt tips aan horeca

    Veel ondernemers zien de inkoopprijs van vlees stijgen. En voorlopig ziet het er niet naar uit dat die prijzen snel zullen dalen. Misset Horeca zet de oorzaken op een rij en deelt tips om je marges op peil te houden.

  • Restaurant 273 van Tommy den Hartog aan de Oudegracht in Utrecht
    Menukaart prijsbepaling4 jul. 25

    Hoe en wanneer verhoog je je prijzen? Vier ondernemers delen hun tips

    Als horecaondernemer wil je vanzelfsprekend je marges op peil houden. En daardoor ontkom je er vaak niet aan om je prijzen te verhogen. Maar je wil je gast ook niet afschrikken. We vroegen aan vier ondernemers (Hofman, 273, Europa en Troef) hoe zij met prijsbepaling omgaan. 'Ook de bediening denkt mee over de prijs op het menu.'

  • Fotro: Studio Dacles v.l.n.r. Thales Wolters, Jelmer Kok en Mitchel Gruppe
    Menukaart prijsbepaling9 mei 25

    Ondanks druk op de marge verlaagt Sequenza de prijzen

    De prijzen verlagen terwijl de marges onder druk staan, bij restaurant Sequenza doen ze dat gewoon.

  1. Vacatures

  2. Optisport

    Locatie Manager (Horeca, Theater en Events) - Boxmeer

    Optisport logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Kinderen eten gratis bij De Beren in de meivakantie
  2. Restaurant Norra is nieuw fine-dining-restaurant in Bilthoven
  3. De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?
  4. Heinde opent achttiende vestiging in Haarlem
  5. Voor deze bedragen staat carpaccio op de kaart in 15 Nederlandse steden
  6. Won Yip opent Gastropub Rokin 85 in hartje Amsterdam
  7. Deze sterrenrestaurants serveren het duurste degustatiemenu
  8. Vijftig procent korting op fine dining moet nieuwe generatie lokken tijdens Jongerenweek
  1. Restaurant in Oostenrijk rekent 8 euro voor een leeg bord
  2. Nederland is een van de goedkoopste 'Michelin-landen' in Europa
  3. Verkoopprijs gerecht bepalen: ondernemers moeten goed doorrekenen
  4. Prijsstijgingen doorvoeren op de menukaart: hoe pak je het aan als horecaondernemer?
  5. Chefs over Kerst 2023: 'Koop slim in en houd het betaalbaar voor gasten'
  6. 'Creëer bewustwording voor verborgen kosten met échte prijs op je menukaart'
  7. Kerstmenu restaurants: 'Slim inkopen, prijsafspraken maken, en calculeren'
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen