Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Menukaart prijsbepaling

  • Restaurant 273 van Tommy den Hartog aan de Oudegracht in Utrecht
    Menukaart prijsbepalinggisteren

    Hoe en wanneer verhoog je je prijzen? Vier ondernemers delen hun tips

    Als horecaondernemer wil je vanzelfsprekend je marges op peil houden. En daardoor ontkom je er vaak niet aan om je prijzen te verhogen. Maar je wil je gast ook niet afschrikken. We vroegen aan vier ondernemers (Hofman, 273, Europa en Troef) hoe zij met prijsbepaling omgaan. 'Ook de bediening denkt mee over de prijs op het menu.'

  • Fotro: Studio Dacles v.l.n.r. Thales Wolters, Jelmer Kok en Mitchel Gruppe
    Menukaart prijsbepaling9 mei 25

    Ondanks druk op de marge verlaagt Sequenza de prijzen

    De prijzen verlagen terwijl de marges onder druk staan, bij restaurant Sequenza doen ze dat gewoon.

  • Gastbenadering18 apr. 25

    Kinderen eten gratis bij De Beren in de meivakantie

    De Beren Rotterdam Alexandrium en Capelle aan den IJssel trakteren gezinnen op een gratis (kinder)maaltijd.

  • Fotografie Iwan Rutjes
    Restaurant17 apr. 25

    Restaurant Norra is nieuw fine-dining-restaurant in Bilthoven

    Bilthoven is een nieuw fine-dining-restaurant rijker.

  • Menukaart25 mrt. 25

    De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?

    De Saté Index is terug! De horeca blijft onverminderd worstelen met prijsstijgingen en margedruk, maar er is één gerecht dat ongekend populair blijft: de saté.

  • Openingen4 feb. 25

    Heinde opent achttiende vestiging in Haarlem

    Heinde breidt verder uit met een nieuwe vestiging in Haarlem, gelegen in stadsdeel Schalkwijk.

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Voor deze bedragen staat carpaccio op de kaart in 15 Nederlandse steden
  2. Won Yip opent Gastropub Rokin 85 in hartje Amsterdam
  3. Deze sterrenrestaurants serveren het duurste degustatiemenu
  4. Vijftig procent korting op fine dining moet nieuwe generatie lokken tijdens Jongerenweek
  5. Restaurant in Oostenrijk rekent 8 euro voor een leeg bord
  6. Nederland is een van de goedkoopste 'Michelin-landen' in Europa
  1. Verkoopprijs gerecht bepalen: ondernemers moeten goed doorrekenen
  2. Prijsstijgingen doorvoeren op de menukaart: hoe pak je het aan als horecaondernemer?
  3. Chefs over Kerst 2023: 'Koop slim in en houd het betaalbaar voor gasten'
  4. 'Creëer bewustwording voor verborgen kosten met échte prijs op je menukaart'
  5. Kerstmenu restaurants: 'Slim inkopen, prijsafspraken maken, en calculeren'
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen