Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Menukaart prijsbepaling

  • Dit beeld is gegeneerd door AI.
    Michelin12 nov. 25

    Michelin selecteert 10 goedkoopste sterrenzaken van Nederland: hier eten gasten voordelig

    Michelin heeft opnieuw de prijzen onder de loep genomen van alle 119 sterrenrestaurants in Nederland. De gids heeft tien zaken geselecteerd, waar gasten het goedkoopste eten.

  • Gastrobar6 nov. 25

    Caert gooit het roer om: van fine dining naar gastrobar

    Restaurant Caert in Harderwijk schudt zijn oude veren af en laat zich van een nieuwe kant zien. 

  • Daniël Duijster Gomero
    Michelin29 okt. 25

    Kersverse sterchef van Novaela: 'Ik ga de ster niet verdedigen, ik ga die tweede aanvallen'

    Zijn eerste Michelinster is nog niet gevallen of chef en ondernemer Daniël Duijster Gomero kijkt alweer vooruit. 'Ik ga die ster niet verdedigen, ik ga de tweede ster aanvallen!'

  • Kane en Jeroen Lens van restaurant Local Dealer Amsterdam
    Menukaart prijsbepaling3 okt. 25

    Hoe Local Dealer de prijzen drastisch verlaagt en toch volle bak profiteert

    Ik ga jou vertellen dat het anders kan. Nee, dit is niet het begin van een bekend liedje, maar het uitgangspunt van Jeroen Lens, eigenaar van restaurant Local Dealer in Amsterdam.

  • Wouter Houten en Luca Zeegers
    Bib Gourmand 202530 sep. 25

    Niet één, maar twee Bib Gourmands: dubbelslag voor ondernemer in Maastricht

    Niet één, maar twee Bib Gourmands. Wouter Houten, eigenaar van zowel Café Sjiek als Prix de Rome in Maastricht, zag die dubbelslag totaal niet aankomen. 'Ik waardeer Michelin enorm, maar ik ben vooral blij dat we een gezond bedrijf hebben.'

  • De prijs van vlees is explosief gestegen
    Inkoop25 jul. 25

    Dit is de reden waarom de inkoopprijs van vlees explosief gestegen is: slager deelt tips aan horeca

    Veel ondernemers zien de inkoopprijs van vlees stijgen. En voorlopig ziet het er niet naar uit dat die prijzen snel zullen dalen. Misset Horeca zet de oorzaken op een rij en deelt tips om je marges op peil te houden.

Meer artikelen

  1. Hoe en wanneer verhoog je je prijzen? Vier ondernemers delen hun tips
  2. Ondanks druk op de marge verlaagt Sequenza de prijzen
  3. Kinderen eten gratis bij De Beren in de meivakantie
  4. Restaurant Norra is nieuw fine-dining-restaurant in Bilthoven
  5. De nieuwe Saté Index: vraag jij de juiste prijs voor jouw saté?
  6. Heinde opent achttiende vestiging in Haarlem
  7. Voor deze bedragen staat carpaccio op de kaart in 15 Nederlandse steden
  8. Won Yip opent Gastropub Rokin 85 in hartje Amsterdam
  9. Deze sterrenrestaurants serveren het duurste degustatiemenu
  1. Vijftig procent korting op fine dining moet nieuwe generatie lokken tijdens Jongerenweek
  2. Restaurant in Oostenrijk rekent 8 euro voor een leeg bord
  3. Nederland is een van de goedkoopste 'Michelin-landen' in Europa
  4. Verkoopprijs gerecht bepalen: ondernemers moeten goed doorrekenen
  5. Prijsstijgingen doorvoeren op de menukaart: hoe pak je het aan als horecaondernemer?
  6. Chefs over Kerst 2023: 'Koop slim in en houd het betaalbaar voor gasten'
  7. 'Creëer bewustwording voor verborgen kosten met échte prijs op je menukaart'
  8. Kerstmenu restaurants: 'Slim inkopen, prijsafspraken maken, en calculeren'
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen