
Groenten zijn dé trend voor 2018. Dat lieten chefs als Syrco Bakker (Pure C*), Jan Smink (De Librije***), Casimir Evens (Vane), Menno Post (Olivijn)...
Groenten zijn dé trend voor 2018. Dat lieten chefs als Syrco Bakker (Pure C*), Jan Smink (De Librije***), Casimir Evens (Vane), Menno Post (Olivijn)...
2018 wordt hét jaar van de groenten. Steeds meer gasten vragen om deze duurzame en gezonde optie. Goed nieuws, want maar weinig ingrediënten nodigen...
Bocuse d’Or Nederland en Chef, onderdeel van Nestlé Professional hebben op Gastvrij Rotterdam 2016 een exclusieve samenwerkingsovereenkomst...
Wie in de keuken niet altijd de capaciteit of de tijd heeft om sauzen zelf from scratch te maken, heeft een aantal keuzes in merken met basissauzen...
Voor het merk Chef presenteert Nestlé Professional het online inspiratiemagazine IamChef. In deze eerste editie gaat Jermain de Rozario in op het...
Nestlé Professional Food organiseerde onlangs ‘A Day to Amuse’, een evenement waarbij acht sterrenchefs en één patissier met 40 topchefs hun...
Een nieuwe website gericht op de professionele markt. De site die gelanceerd is door Nestlé Professional, biedt informatie over koffiemachines,...
Chefs van Van der Valk Voorschoten (‘exclusieve hotel/restaurantketen in Nederland en België’) hebben een kookboek gelanceerd met daarin 20...
Aan koffie-onderzoeken deze zomer geen gebrek. En iedere keer blijkt weer dat koffie op het werk belangrijk wordt gevonden. Nu wordt naar buiten...
Nederlanders drinken meer dan een kwart (27%) van hun koffie buiten de deur. Driekwart van die kopjes drinken ze op het werk en dan vooral om...