Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Nieuwe keuken

  •  Foto: Bert Jansen
    Nieuwe keuken21 nov. 23

    Odille in Sint-Oedenrode: Zwarte keuken als centrepiece middenin het restaurant

    Drie forse werkbanken van zwart neolith, met daaronder een 'gewone' rvs keuken die door een autospuiter volledig matzwart gelakt is: de keuken van Odille is even imposant als elegant, en door de plaatsing middenin de zaak een ware blikvanger in het hart van het nieuwe restaurant van chef-kok Casimir Evens en Lotte Bloem.

  • Nieuwe keuken30 mei 23

    Een afzuigvrije horecakeuken levert forse besparingen op maar vergt anders koken

    Baiana in Bemmel is het eerste restaurant van Nederland met een keuken zonder afzuiging. Dat heeft voordelen, zo levert het een enorme energie- en daarmee kostenbesparing op. Maar het vraagt ook een andere manier van koken: er is innovatieve apparatuur nodig die zelf de lucht filtert, waarmee ook het werk van de koks anders wordt.

  • Foto's: Liesbeth Dingemans
    Nieuwe keuken13 dec. 22

    De pure kracht van open vuur in de keuken van Nela Amsterdam

    Een team van 25 koks bereidt bij Nela in Amsterdam voor 1000 couverts per week alles zelf op de verschillende open vuren in een slim ingedeelde keuken. Die is voorzien van hoogstaande technische oplossingen, een zeer krachtige luchtafvoer en op maat gemaakt grills en werkbanken.

  • Paal 17 De Eerste Etage - foto's: Nikki Natzijl
    Nieuwe keuken10 dec. 21

    XS apparatuur en twee koks in compacte keuken voor fine dining in strandpaviljoen Paal 17

    Op de eerste etage van strandpaviljoen Paal 17 op Texel bouwde ondernemer Mark Röpke voor €100.000 een tweede, compacte keuken. Daar kookt chef Teun Souverein met één andere kok voor maximaal 40 gasten in een keuken die zeer compleet is, door gebruik te maken van de XS-uitvoering van verschillende keukenapparatuur.

  • Foto: Roel Dijkstra
    Nieuwe keuken11 okt. 21

    Martijn Kajuiter tweakt de keuken van WSHS tot hij werkbaar is

    Chef-kok Martijn Kajuiter en zijn team bij WSHS in Gouda werken in een monumentaal pand, waardoor de logistiek in en rond de keukens niet ideaal is. Die keuken werd op advies van Robert Kranenborg ingericht, maar op papier logische ideeën blijken in de praktijk lastiger werkbaar. Dus past Kajuiter die keuken aan tot het wél werkbaar is. Zo werd de brug boven de kachel verhoogd en is de productiekeuken omgebouwd tot patisserie.

  • Foto: Roel Dijkstra Fotografie/ foto: Marc Heeman
    Nieuwe keuken7 jan. 20

    Nieuwe keuken De Burgemeester*: Woonruimte opgeofferd voor keuken

    Afgelopen zomer sloot De Burgemeester in Linschoten vijf weken voor een ingrijpende verbouwing van €700.000. Door een deel van hun bovengelegen woning in te leveren, konden Sander en Anne Spruijt de keuken bijna twee keer zo groot maken. 'De routing is beter, we lopen elkaar niet meer in de weg. Nu kunnen we ook gaan groeien in kwaliteit.'

Meer artikelen

  1. Vogelhuis: nieuwe keuken brengt rust voor het team
  2. Nieuwe keuken: 't Fnidsen Alkmaar van Sam Piscaer
  1. Eet- en Bierencafé De Beiaard: 'Stressvrije keuken door nieuwe ovens'
  2. De splinternieuwe keuken van Miss Moneypenney
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen