Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Nijmegen

  • Transfers4 nov. 25

    Jasper Koolen nieuwe general manager Manna en Blue

    Q Hospitality Group kondigt met trots de benoeming aan van Jasper Koolen als general manager van boutiquehotels Manna en Blue in Nijmegen.

  • Binnenkijken bij7 jul. 25

    Binnenkijken bij transformatie Bas Nijmegen: kroeggevoel met clubvibes

    De voormalige studentenkroeg Bascafé in Nijmegen heeft een complete metamorfose ondergaan en heet nu 'Bas'. De zaak is stijl- en sfeervoller dan voorheen, met de gezelligheid van een kroeg en een uitstraling die flirt met een club.

  • Chef-kok2 jun. 25

    Slimme samenwerking tussen horeca in Nijmeegse Bloemerstraat

    Wat doe je als je een goed lopende horecazaak hebt, maar niet wil of kan investeren in een dure chef-kok? PAAK Vinyl Bar in Nijmegen heeft de oplossing.

  • Overname15 apr. 25

    Nieuw ondernemersduo aan het roer bij Bagels & Beans Nijmegen

    Margriet Khatsjik en Arthur Khachateryan hebben de vestiging van Bagels & Beans aan de Lange Hezelstraat 108 in Nijmegen overgenomen - een plek die voor hen persoonlijk én bijzonder is.

  • Openingen2 apr. 25

    Surinaams restaurant Holy Roti opent deuren in Nijmegen

    Nijmegen krijgt een nieuwe culinaire hotspot: op 1 april 2025 opent Holy Roti haar deuren

  • Café24 feb. 25

    Café De Stoof heropent: een Nijmeegs icoon in een nieuw jasje

    Na decennia afwezigheid is een legendarische Nijmeegse horecagelegenheid terug van weggeweest: Café De Stoof.

Meer artikelen

  1. Ondernemer heeft oplossing tegen bierverspilling: 'Werkt perfect!'
  2. Alles of niets in ultieme reddingspoging van horeca-imperium Khalid Oubaha
  3. Twee vestigingen Coffeelab failliet, sluitingen in Eindhoven en Nijmegen
  1. Emile van der Staak van de Nieuwe Winkel**: 'Je hebt impact als je de allerbeste bent'
  2. Dit is dé Gault&Millau Chef van het Jaar 2024
  3. Binnenkijken bij all day-bar en restaurant Rex in Nijmegen: 'Interieur met contrasten'
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen