Rasamayi Foods
Deze drie bedrijven strijden om titel van Beste Leerbedrijf: Ron Gastrobar wéér in top 3
SVH heeft bekendgemaakt welke drie leerbedrijven gaan strijden om de titel van Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026.

SVH heeft bekendgemaakt welke drie leerbedrijven gaan strijden om de titel van Beste Leerbedrijf Horeca 2025/2026.

Bier tappen is vakwerk. En vakwerk is ervaring. Daarom is het zo verrassend dat uitblinkers in het ambacht uit onverwachte hoek komen.

Sommelier Edgaras Razminas heeft restaurant De Rozario in Helmond verruild voor restaurant FG** in Rotterdam.

De cao horeca 2025-2026 is officieel algemeen verbindend verklaard door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarmee geldt de cao vanaf 2 augustus 2025 voor bijna alle horecabedrijven in Nederland die personeel in dienst hebben.

Het kabinet heeft doorgepakt met een wet die de flexibilisering van de arbeidsmarkt moet beperken. Eerder een vaste baan, aanpak draaideurconstructie en einde aan nulurencontract.

Bistro LOF, gevestigd op het culinair landgoed Parc Broekhuizen, verwelkomt per 1 juli 2025 chef Zoë Jonker en haar partner Ralph Jonker. Het duo, eerder verantwoordelijk voor restaurant Sal do Mar in Rhenen, gaat de leiding nemen over de keuken en gastbeleving van de bistro.