Alles over Personeel aannemen

David Cubillos nieuwe food & beverage manager bij Amsterdam Marriot Hotel

David Cubillos nieuwe food & beverage manager bij Amsterdam Marriot Hotel

Het Amsterdam Marriott Hotel heeft een nieuwe Food & Beverage Manager. David Cubillos brengt een schat aan internationale ervaring met zich mee. De...

Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**

Fabiano Palombini nieuwe chef-kok restaurant Julemont**

Château Wittem heeft voor het prestigieuze restaurant Julemont vanaf oktober 2024 chef-kok Fabiano Palombini aangetrokken. Hij brengt zijn verfijnde...

Nieuwe commercial director DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Nieuwe commercial director DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft Mahasin Balfour aangesteld als nieuw commercieel directeur. Hiervoor was zij commercial manager...

Vanaf welke leeftijd mag je eigenlijk werken in de horeca?

Vanaf welke leeftijd mag je eigenlijk werken in de horeca?

Vanaf welke leeftijd mogen jongeren bij je werken? En is er een minimumleeftijd waarop medewerkers alcohol mogen schenken aan gasten? Welke regels...

Frank van Meegen

Eten bij De Librije en sneakerbonus: dit is hoe De Zoes personeel werft

Goed personeel vinden in de horeca blijft moeilijk. Ondernemer Frank van Meegen van restaurant De Zoes in Helden heeft echter een strategie gevonden...

Aandacht voor welzijn medewerkers blijft cruciaal voor groei bedrijven

Aandacht voor welzijn medewerkers blijft cruciaal voor groei bedrijven

Hoewel de economie kwakkelt, is de arbeidsmarkt nog steeds zeer krap. ABN AMRO verwacht voor de meeste sectoren een voorzichtig herstel dit jaar, dat...

Vergeten doelgroep werknemers kan personeelstekort helpen oplossen

Vergeten doelgroep werknemers kan personeelstekort helpen oplossen

Een grote uitdaging in de horeca is zorgen voor voldoende medewerkers. Ondernemers zouden vaker een beroep op een 'vergeten' doelgroep kunnen doen,...

Bedieningsmedewerker, barkeeper en barista populairste bijbanen in de horeca

Bedieningsmedewerker, barkeeper en barista populairste bijbanen in de horeca

Werken in de horeca is nog altijd populaire onder jongeren als het gaat om een bijbaan. 24% van de jongeren werkt het liefste in de horeca als...

Aziatische restaurants bieden petitie aan de Tweede Kamer aan voor behoud Aziatische koks

Aziatische restaurants bieden petitie aan de Tweede Kamer aan voor behoud Aziatische koks

Op 14 mei zullen de gezamenlijke belangenorganisaties van de Aziatische horeca de petitie 'Zonder Aziatische koks geen Aziatische restaurants!'...

Ron Blaauw (c) Jan Willem Schouten

Bep van Mokum (Jiskefet) nieuwe gezicht bij Ron Gastrobar van Ron Blaauw (met video)

Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...