Lseven Boxtel
David Cubillos nieuwe food & beverage manager bij Amsterdam Marriot Hotel
Het Amsterdam Marriott Hotel heeft een nieuwe Food & Beverage Manager. David Cubillos brengt een schat aan internationale ervaring met zich mee. De...
Het Amsterdam Marriott Hotel heeft een nieuwe Food & Beverage Manager. David Cubillos brengt een schat aan internationale ervaring met zich mee. De...
Château Wittem heeft voor het prestigieuze restaurant Julemont vanaf oktober 2024 chef-kok Fabiano Palombini aangetrokken. Hij brengt zijn verfijnde...
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station heeft Mahasin Balfour aangesteld als nieuw commercieel directeur. Hiervoor was zij commercial manager...
Vanaf welke leeftijd mogen jongeren bij je werken? En is er een minimumleeftijd waarop medewerkers alcohol mogen schenken aan gasten? Welke regels...
Goed personeel vinden in de horeca blijft moeilijk. Ondernemer Frank van Meegen van restaurant De Zoes in Helden heeft echter een strategie gevonden...
Hoewel de economie kwakkelt, is de arbeidsmarkt nog steeds zeer krap. ABN AMRO verwacht voor de meeste sectoren een voorzichtig herstel dit jaar, dat...
Een grote uitdaging in de horeca is zorgen voor voldoende medewerkers. Ondernemers zouden vaker een beroep op een 'vergeten' doelgroep kunnen doen,...
Werken in de horeca is nog altijd populaire onder jongeren als het gaat om een bijbaan. 24% van de jongeren werkt het liefste in de horeca als...
Op 14 mei zullen de gezamenlijke belangenorganisaties van de Aziatische horeca de petitie 'Zonder Aziatische koks geen Aziatische restaurants!'...
Bep van Mokum is het nieuwe gezicht van Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Het beroemde typetje uit Jiskefet is per 1 mei 'in dienst'...