Alles over Piet van Gelder

#MeToo de opstap naar intern onderzoek seksuele intimidatie horeca?

#MeToo de opstap naar intern onderzoek seksuele intimidatie horeca?

#MeToo de opstap naar intern onderzoek seksuele intimidatie horeca? Hoe pak je het aan als een horecamedewerker er melding van maakt?

Google en privacy: zoeken op de naam van gasten. Mag dat?

Google en privacy: zoeken op de naam van gasten. Mag dat?

Google en privacy... Het komt wel eens voor dat medewerkers van een restaurant, café of hotel googlen op de naam van gasten. Mag dat eigenlijk wel?

Kun je zien of iemand liegt?

Kun je zien of iemand liegt?

De experts van Misset Horeca over liegen. Kun je zien of iemand (een gast of een medewerker) tegen je liegt? Piet van Gelder en Bregje de Lannoy...

Tips: roken tijdens werktijd in de horeca

Tips: roken tijdens werktijd in de horeca

Roken tijdens werktijd in de horeca. Tips voor ondernemers hoe hier mee om te gaan. Hoe zorg je er voor dat de niet-roker zich niet benadeeld voelt?

Interne diefstal en sweethearting: hoe te voorkomen bij evenementen

Interne diefstal en sweethearting: hoe te voorkomen bij evenementen

Een feest op een dorpsplein, een festival waar meerdere horecaondernemers samenwerken. Personeelsleden van diverse bedrijven door elkaar en soms...

Aangifte doen bij interne criminaliteit: de moeite waard of zonde van je tijd?

Aangifte doen bij interne criminaliteit: de moeite waard of zonde van je tijd?

Aangifte doen bij interne criminaliteit: de moeite waard of zonde van je tijd?

Waarnemen of 'voor waar aannemen'

Waarnemen of 'voor waar aannemen'

Blog van Piet van Gelder over het waarnemen van incidenten.

Interne incidenten, hoe ga je ermee om?

Interne incidenten, hoe ga je ermee om?

Vroeg of laat wordt iedere ondernemer ermee geconfronteerd: interne incidenten waar je niet op gerekend had, zoals agressie op de werkvloer,...

Persoonlijk verhaal: diefstal door eigen horecapersoneel

Persoonlijk verhaal: diefstal door eigen horecapersoneel

Wat doe je tegen interne diefstal door horecapersoneel? Lees en bekijk de tips (inclusief video) op de site van MissetHoreca.

Sweethearting, hoe ga je er mee om?

Sweethearting, hoe ga je er mee om?

In ons grand-café serveren wij bij de koffie en thee gebak en koekjes. Laatst zag ik dat een medewerker alleen de geserveerde koffie afrekende en...