
Terry Priem opent Restaurant Ster in Rotterdam-Kralingen
Chef Terry Priem en Esther van Otterloo openden op 16 januari restaurant Ster aan de Honingerdijk 265. Het fine dining restaurant, gevestigd op de...
Chef Terry Priem en Esther van Otterloo openden op 16 januari restaurant Ster aan de Honingerdijk 265. Het fine dining restaurant, gevestigd op de...
Het restaurant in Utrecht waar dierenactivisten begin januari actievoerden tegen het serveren van foie gras, is gezwicht voor aanhoudende druk. De...
Akoestiek is vaak een ondergeschoven kindje in de horeca. ‘Geluid is echter cruciaal voor de kwaliteit van een horecabezoek en daarmee de ervaring...
Het restaurantplatform Formitable en de Franse ontwikkelaar van restauranttechnologie Zenchef hebben hun krachten gebundeld.
De Gault&Millau gidslancering 2023 vindt plaats op maandag 13 februari om 12.00 uur in Tivoli Vredenburg in Utrecht.
Het team van Denemarken heeft de wereldfinale van de Bocuse d’Or 2023 gewonnen. Het is de derde keer dat Denemarken de wereldwijde finale, die eens...
De beurs ProWein biedt een wereldwijd aanbod van wijn- en gedistilleerde dranken. Het is 's werelds grootste vakbeurs voor wijnen en gedistilleerde...
Het is de stille droom van iedereen die wel eens een oester openmaakt: zou er een parel in zitten? Voor chef Marco Blok van restaurant MEI in...
Koffie alleen na of naast de maaltijd? Nee hoor, het kan er ook ín. De chefs van Capriole Café in Den Haag en Het Lokaal in Amersfoort laten zien hoe...
Een forse verbouwing moet tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje in Harderwijk internationale allure geven en doen aansluiten bij het niveau van de...