Binnenkijken bij The Local Club in Gorinchem: chic en stoer
Gorinchem is een hotspot rijker. The Local Club combineert warm en chic met retro stoerheid. Het menu is internationaal, maar er wordt gekookt met...
Gorinchem is een hotspot rijker. The Local Club combineert warm en chic met retro stoerheid. Het menu is internationaal, maar er wordt gekookt met...
Op dinsdag 19 maart vertegenwoordigt Marco van der Wijngaard samen met zijn commis Stijn de Jong Nederland in het Noorse Trondheim tijdens de...
D'Ald Herberch in Gaastmeer serveert een 'zero waste'-menu: een maaltijd gemaakt met lokale groenten en fruit die niet de goede vorm hebben, brood...
'De kok in de klas', een programma van Het Voedseleducatie Platform ging dit voorjaar de 5e editie in. Het doel is om kinderen in de laatste klassen...
Wie opzoek is naar een inrichting voor een (Aziatisch) restaurant, kan nu zijn slag slaan. De volledige inboedel van Chimac Chicken in Eindhoven, dat...
De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...
UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als de nieuwe corporate chef.
Arnout van der Kolk vertrekt als executive chef van het Pulitzer en wordt per 1 april als executive chef van Vineyard verantwoordelijk voor de...
Restaurant Kwiezien in Rotterdam, dat 16 jaar bestaat, wordt overgenomen door de ondernemers achter wijnbar NOTK.
De ene crisis is nog niet achter de rug of de volgende dient zich alweer aan. Het leven van een horecaondernemer gaat niet altijd over rozen. Toch...