Alles over Restaurant

Binnenkijken bij The Local Club in Gorinchem: chic en stoer

Binnenkijken bij The Local Club in Gorinchem: chic en stoer

Gorinchem is een hotspot rijker. The Local Club combineert warm en chic met retro stoerheid. Het menu is internationaal, maar er wordt gekookt met...

Het Nederlands team Bocuse d'Or. Vlnr. Chef Marco van der Wijngaard, coach Arjkan Speelman en commis Stijn de Jong.

Team Bocuse d'Or Nederland strijdt om plek in wereldfinale én vervult een missie

Op dinsdag 19 maart vertegenwoordigt Marco van der Wijngaard samen met zijn commis Stijn de Jong Nederland in het Noorse Trondheim tijdens de...

Restaurant De Ald Herberch. Ondernemer Bernou de Jong en chefkok Jenny.

Zero waste-menu van D'Ald Herberch: 'Alle overblijfselen worden verwerkt'

D'Ald Herberch in Gaastmeer serveert een 'zero waste'-menu: een maaltijd gemaakt met lokale groenten en fruit die niet de goede vorm hebben, brood...

De kok in de klas met de chefs van Euro-Toques

De kok in de klas met de chefs van Euro-Toques

'De kok in de klas', een programma van Het Voedseleducatie Platform ging dit voorjaar de 5e editie in. Het doel is om kinderen in de laatste klassen...

Inventaris Koreaans restaurant Chimac Chicken in Eindhoven onder de hamer

Inventaris Koreaans restaurant Chimac Chicken in Eindhoven onder de hamer

Wie opzoek is naar een inrichting voor een (Aziatisch) restaurant, kan nu zijn slag slaan. De volledige inboedel van Chimac Chicken in Eindhoven, dat...

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij je willen werken'

Zo zorg je voor tevreden medewerkers op het terras: 'Allemaal zaken waardoor mensen bij...

De zon komt er weer aan. Donderdag is de eerste echte mooie lentedag van het jaar. Ideaal terrasweer dus. Maar hoe kom je als horecaondernemer aan...

Tom Haines nieuwe corporate chef bij UMH Group

Tom Haines nieuwe corporate chef bij UMH Group

UMH Group, onder andere bekend van de George restaurants, heeft Tom Haines aangesteld als de nieuwe corporate chef.

Chef Arnout van der Kolk verruilt Pulitzer voor Vineyard

Chef Arnout van der Kolk verruilt Pulitzer voor Vineyard

Arnout van der Kolk vertrekt als executive chef van het Pulitzer en wordt per 1 april als executive chef van Vineyard verantwoordelijk voor de...

Het interieur van Kwiezien in Rotterdam (bron: restaurant Kwiezien)

Bib Gourmand-restaurant Kwiezien in Rotterdam na 16 jaar overgenomen

Restaurant Kwiezien in Rotterdam, dat 16 jaar bestaat, wordt overgenomen door de ondernemers achter wijnbar NOTK.

Hoe restaurant De Zon pannenkoeken & meer al tien jaar blijft stralen

Hoe restaurant De Zon pannenkoeken & meer al tien jaar blijft stralen

De ene crisis is nog niet achter de rug of de volgende dient zich alweer aan. Het leven van een horecaondernemer gaat niet altijd over rozen. Toch...