Misset Horeca
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Restobar

  • Binnenkijken bij16 sep. 24

    Binnenkijken bij Lolo Blu in Delft: Een restobar met een eigenzinnige stijl

    Lolo Blu is een nieuw shared dining-concept aan de Markt in Delft dat opvalt door originaliteit. 'De zaak kenmerkt zich door de speelse en eigenzinnige details in het interieur, gecombineerd met gerechten uit zowel de Mediterrane als de Aziatische keuken,' zegt mede-eigenaar Dirk Wijtman.

  • Restobar3 sep. 24

    Restobar Vivid opent dit najaar in hart van Utrecht

    Utrecht is binnenkort een restobar rijker. In september opent Vivid in de Nobelstraat in het hart van de stad. De ondernemers noemen zichzelf 'een welkome verrassing tussen de cafés en studententoko's'.

  • Openingen26 jul. 24

    Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

    Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste restobar Gitane. Het nieuwe restaurant staat dicht bij zijn Griekse roots.

  • Openingen27 mrt. 24

    Opening Riot in Amsterdam: restobar met branie waar de aardappel een hoofdrol speelt

    Riot is een nieuwe restobar in Amsterdam en maakt deel uit van het Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station). De aardappel komt hier in al haar glorie terug in de gerechten en de drankjes, zoals het huisbiertje, gemaakt met piepers.

  • Gespot1 mrt. 24

    Gespot: functionele én esthetische baroplossing bij Flor Fina

    Een bar midden in het restaurant. Hoewel dit vaak voorkomt, rijst de vraag hoe je de zichtlijnen kan behouden met zo'n centrale bar. Eigenaren Armand Lüneman en Jeroen Steenbergen van Flor Fina in Arnhem bedachten, in samenwerking met interieurarchitect Nicole Beers, niet alleen een functionele baroplossing, ze creëerden daarmee ook een eyecatcher voor hun meervoudige restobar.

  • Restaurant27 okt. 23

    Meervoudige restobar Flor Fina met drie keukens: 'Drie jaar verbouwd'

    In het voormalige filmhuis op de Korenmarkt in Arnhem huist sinds kort Flor Fina. Een restobar met drie keukens, verdeeld over twee verdiepingen. Ondernemers Armand Lüneman en Jeroen Steenbergen noemen het een meervoudige restobar. 'Je bent geneigd om uit te pakken met de inrichting maar omdat het pand op zichzelf krachtig is, maken wij geen indruk met extra opsmuk.'

  1. Vacatures

  2. FreshRecruitment

    HR & Arbo Specialist (32u-36u)

    FreshRecruitment logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Weer een nieuwe restobar geopend: hippe G1 met bar vibe
  1. Binnenkijken bij Eurobrouwers brewpub en restobar met mega terras
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen