Lumière Maastricht
Ron Blaauw introduceert 'geheel nieuwe manier van uit eten gaan'
Ron Blaauw gaat het helemaal anders doen. De chef-kok gooit het roer om en introduceert een nieuw concept.
Ron Blaauw gaat het helemaal anders doen. De chef-kok gooit het roer om en introduceert een nieuw concept.
De Struisenburg Horeca groep opent horecaconcept Beau aan het Stadhuisplein in Rotterdam.
Lolo Blu is een nieuw shared dining-concept aan de Markt in Delft dat opvalt door originaliteit. 'De zaak kenmerkt zich door de speelse en eigenzinnige details in het interieur, gecombineerd met gerechten uit zowel de Mediterrane als de Aziatische keuken,' zegt mede-eigenaar Dirk Wijtman.
Utrecht is binnenkort een restobar rijker. In september opent Vivid in de Nobelstraat in het hart van de stad. De ondernemers noemen zichzelf 'een welkome verrassing tussen de cafés en studententoko's'.
Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste restobar Gitane. Het nieuwe restaurant staat dicht bij zijn Griekse roots.
Riot is een nieuwe restobar in Amsterdam en maakt deel uit van het Conscious Hotel Amsterdam City (The Tire Station). De aardappel komt hier in al haar glorie terug in de gerechten en de drankjes, zoals het huisbiertje, gemaakt met piepers.