Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Koffie & Thee
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Michelin

Alles over Restobar

  • Binnenkijken bij1 sep. 25

    Binnenkijken bij maximalistisch all day-concept Beau in Rotterdam

    Na een half jaar verbouwen opende Struisenburg Horeca op 11 juli restobar Beau aan het Stadhuisplein in Rotterdam. Het voormalige Café Plein maakte plaats voor een all day-concept in een uitgesproken interieur, ontworpen door Too Many Agencies. 'We wilden eruit springen op het plein, maar wel kwaliteit uitstralen', zegt eigenaar Marcel Maan.

  • Ron Blaauw (c) Jan Willem Schouten
    Ron Blaauw22 mei 25

    Ron Blaauw introduceert 'geheel nieuwe manier van uit eten gaan'

    Ron Blaauw gaat het helemaal anders doen. De chef-kok gooit het roer om en introduceert een nieuw concept.

  • Openingen15 mei 25

    Beau restobar brengt Parijse grandeur naar Rotterdam

    De Struisenburg Horeca groep opent horecaconcept Beau aan het Stadhuisplein in Rotterdam.

  • Binnenkijken bij16 sep. 24

    Binnenkijken bij Lolo Blu in Delft: Een restobar met een eigenzinnige stijl

    Lolo Blu is een nieuw shared dining-concept aan de Markt in Delft dat opvalt door originaliteit. 'De zaak kenmerkt zich door de speelse en eigenzinnige details in het interieur, gecombineerd met gerechten uit zowel de Mediterrane als de Aziatische keuken,' zegt mede-eigenaar Dirk Wijtman.

  • Restobar3 sep. 24

    Restobar Vivid opent dit najaar in hart van Utrecht

    Utrecht is binnenkort een restobar rijker. In september opent Vivid in de Nobelstraat in het hart van de stad. De ondernemers noemen zichzelf 'een welkome verrassing tussen de cafés en studententoko's'.

  • Openingen26 jul. 24

    Angelo Kremmydas opent restobar Massalia in Amsterdam-Oost

    Op 14 augustus opent chef Angelo Kremmydas zijn nieuwste zaak, Massalia, op het Beukenplein in Amsterdam-Oost. Vorig jaar juni opende hij zijn eerste restobar Gitane. Het nieuwe restaurant staat dicht bij zijn Griekse roots.

  1. Vacatures

  2. Jobtimiser

    Zelfstandig werkend Kok

    Jobtimiser logo
  3. LEVANTOgroep

    Zelfstandig werkend Kok

    LEVANTOgroep logo
Bekijk vacatures

Meer artikelen

  1. Opening Riot in Amsterdam: restobar met branie waar de aardappel een hoofdrol speelt
  2. Gespot: functionele én esthetische baroplossing bij Flor Fina
  3. Meervoudige restobar Flor Fina met drie keukens: 'Drie jaar verbouwd'
  1. Weer een nieuwe restobar geopend: hippe G1 met bar vibe
  2. Binnenkijken bij Eurobrouwers brewpub en restobar met mega terras
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Koffie & Thee
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen