
Vega(n) is booming, maar hoe speel je daar als kok op in? Het bereiden van vegan maaltijden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Concessies op het...
Vega(n) is booming, maar hoe speel je daar als kok op in? Het bereiden van vegan maaltijden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Concessies op het...
'Niet de restaurants dicht en wel massaal de straat opgaan en niet Brabants meest bekende attractiepark omtoveren tot kroeg', zo meldt patron...
Luxe restaurants die in de coronacrisis zijn gestart met afhalen en/of bezorgen benaderen deze bestellingen als een soort reservering. Veelal wordt...
Nog niet in de Top 100, maar wel op de drempel ervan... Dit jaar nomineert Lekker 12 restaurants als Top-100 kandidaten voor volgend jaar. Vorig jaar...
Sense Restaurant en Foodtastic slaan de handen ineen en starten cateringconcept onder de naam Sense by Foodtastic.
Sterrestaurant Sense van patron-cuisinier Dennis Middeldorp is verhuisd naar stadshotel Jeroen in Den Bosch. Woensdag 15 februari opende het...
De restaurants Aan de Zweth in Schipluiden en Sense in Den Bosch hebben zich aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Zij...
Sterrestaurant Sense van patron-cuisinier Dennis Middeldorp gaat verhuizen. De zaak blijft in Den Bosch en komt in het stadshotel Jeroen. Het aantal...
Vanaf januari gaan 29 Brabantse chefs samenwerken in 'Noord-Brabant Culinair'. De restaurants willen van elkaar leren, elkaar inspireren én meer...
Wayne Kropman (22) uit Den Bosch is de Young Chef of the Year 2014. Hij won de wedstrijd van Euro-Toques tijdens de Gastronomie Beurs in de Jaarbeurs...