Misset Horeca
  • Start gratis proefperiode
  • Inloggen
  • Actueel
  • Ondernemen
    • Nieuwe medewerker
    • Medewerker in dienst
    • Medewerker uit dienst
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel gezond
    • Wetten & Regels
  • Eten & drinken
    • Menukaart
    • Recepten
    • Drankenkaart
    • Seizoenen en feestdagen
  • Bediening
    • Gastbenadering
    • Digitalisering
    • Hygiëne
  • Terras
  • Interieur
    • Keuken inrichten
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
  • Inspiratie
  • Terras Top 100

Alles over Social Media

  • Jop en Jochem van De Horeca Marketeer.
    Marketing26 jun. 25

    Zo zet je influencers slim in voor je horecazaak: tips uit de praktijk

    Influencers kunnen horecaondernemers helpen om meer zichtbaarheid en gasten te genereren - ook zonder groot marketingbudget. Hoe zet je influencers effectief in? In dit artikel concrete tips voor een duurzame online zichtbaarheid.

  • Conceptontwikkeling25 jun. 25

    Horecatour Zeeland: dit leerden 37 ondernemers van 10 bedrijven

    Wat kun je leren van collega-ondernemers? Tijdens de tweedaagse Mobiele Horecatraining van Lenting en Partners op 14 en 15 juni bezochten 37 horecaondernemers diverse bedrijven in Zeeland, van speelrestaurant en bruin café tot stadshotel en restaurant. Misset Horeca reisde mee en doet verslag, met praktijkvoorbeelden die jij direct kunt toepassen in je eigen zaak. Dit is deel 1.

  • Herinrichting en Renovatie16 apr. 25

    Restaurant De Duikenburg flikt het: van verbouwing naar kijkcijferkanon

    Een verbouwing kan je als horecaondernemer reserveringen kosten. Echter niet bij De Duikenburg in Echteld. Maar hoe flikten ze dat?

  • Terras Top 10016 jul. 24

    Centraal Baarlo over winst Terras Top 100: 'Opgewacht door menigte met vuurwerk, confetti en fanfare'

    Overladen met bloemen, chocolaatjes, flessen champagne en ongelooflijk lieve berichtjes. Voor Jeroen en Andrea Elderhorst van Centraal Baarlo zijn het weken om nooit te vergeten. Wat ze merken van het winnen van de Terras Top 100 2024? 'Voelt als een overwinning voor het hele dorp.'

  • Social Media4 jul. 24

    Mega-succes dankzij TikTok: lunchroom uit Apeldoorn heeft de gouden formule

    Dankzij TikTok gaan de broodjes bij Bollino's in Apeldoorn ook letterlijk als (warme) broodjes over de toonbank. Sommige filmpjes van de jonge chefs zijn al een miljoen keer bekeken, wat hun onderneming tot een enorm succes maakt.

  • The Lemon Tree
    Ondernemen7 jun. 24

    Restaurant The Lemon Tree gehackt, eigenaar weigerde 'losgeld' te betalen

    Restaurant The Lemon Tree in Deventer had bijna 70.000 volgers op Instagram, totdat het account werd gehackt door cybercriminelen. Eigenaar Valentijn Bergers weigerde 'losgeld' te betalen, en dus is zijn account in rook opgegaan. 'Het doet vooral pijn dat de herinneringen weg zijn.'

  1. Vacatures

  2. Lumière Maastricht

    Bedrijfsmanager Horeca

    Lumière Maastricht logo
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrief
  • Over Misset Horeca
  • Digitaal magazine
  • Klantenservice
  • Vacatures
  • Contact
  • Adverteren

Actueel

Ondernemen

  • Nieuwe medewerker
  • Medewerker in dienst
  • Medewerker uit dienst
  • Horecabedrijf starten
  • Financieel gezond
  • Wetten & regels

Eten & drinken

  • Menukaart
  • Recepten
  • Drankenkaart
  • Seizoenen en feestdagen

Bediening

  • Gastbenadering
  • Digitalisering
  • Hygiëne

Terras

Interieur

  • Keuken inrichten
  • Conceptontwikkeling
  • Inrichting

Terras Top 100

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Inspiratie

  • Restaurant
  • Café
  • Hotel

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen