1. Restaurant Mitts breidt uit met een tweede zaak: Papillon
  2. Eigenaren van Rosie in Utrecht hebben wéér succes met crowdfunding en openen Polly
  3. Won Yip: 'Ik wil niet hip, niet trendy. Daar kan ik de kost niet mee verdienen'
  4. 25.000 ondernemers opgelicht in 2024; alarmerend weinig nemen maatregelen
  5. Wat te doen als je klant of opdrachtgever failliet gaat?
  6. Oud Tivoli in Utrecht in het voorjaar open
  7. KVK: 'Ondernemers hebben behoefte aan nieuwe financieringsbronnen'
  8. Gespot bij Paindemie: chef-kok Guillaume de Beer introduceert eigen cryptomunt
  9. Cruisebar The Real Boss start crowdfunding om huid te redden
  10. GesponsordSlim lenen voor groei in de horeca met BridgeFund
  11. Restaurant Summum in Zeewolde opent dankzij crowdfunding
  12. Horeca-databedrijf Tapp failliet verklaard: 'teleurgesteld en verdrietig'
  13. GesponsordWaarom geld lenen om je horecazaak vooruit te helpen?
  14. Opbouwen na faillissement: 'Geef geld pas uit als je het hebt verdiend'
  15. Horeca-imperium Khalid Oubaha staat voorlopig nog overeind
  1. Horecatycoon Khalid Oubaha krijgt uitstel van betaling
  2. Vegan restaurant Mama Gaia uit Haarlem stopt ermee
  3. Einde van een tijdperk: Na 23 jaar sluit Danielle de Metz de deuren van The Corner
  4. Het belang van branding in de horeca: 'Besparen én omzet laten stijgen'
  5. Armin Vahabian op Forbes 30 Under 30 lijst met fastfoodketen Fat Phill's
  6. Eurobrouwers opent bierbrouwerij & pilshuis waar gegeten en gedronken kan worden
  7. The Social Hub haalt half miljard euro op voor internationale groei
  8. Ondanks uitdaging financiering is starten in de horeca nog steeds aantrekkelijk
  9. 20 tips voor alternatieve financiering
  10. Zonder bank opent dit ondernemersstel drie zaken in twee jaar
  11. Eden Hotels gaat hervormen en wordt onderdeel van Zien Group
  12. Ook ondernemers verdienen loon naar werken
  13. Conscious Hotels wil met nieuwe eigenaar Europa in
  14. Nieuwe investeerders voor The Student Hotel, dat nu ruim €2 miljard waard is
  15. TVL voor startende horecaondernemers geopend