
Thom Groenendal en Agnes Raggers openden zonder bank binnen twee jaar drie horecazaken, waarbij bij nummer twee en drie slechts een maand zat tussen...
Thom Groenendal en Agnes Raggers openden zonder bank binnen twee jaar drie horecazaken, waarbij bij nummer twee en drie slechts een maand zat tussen...
Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren...
Startende horecaondernemers kunnen sinds dinsdag 7 juni 2022 de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen. Het gaat om het vierde kwartaal van 2021...
Om plannen te financieren, vangen bedrijven steeds vaker bot bij de banken. Ondernemers moeten dan op zoek naar andere manieren van financiering om...
Marcel Baanen van horecabedrijf de Heeren Horeca Groep spreekt over een jaar van verlies en kansen. Tot oktober 2020 waren er twee restaurants, toen...
Wanneer je zelf geen startkapitaal hebt en kredietverstrekkers de hand op de knip houden, kun je twee dingen doen: je droom opgeven of op zoek gaan...
Met een wijziging van de huidige NOW-regeling en in de verlenging van de NOW-regeling tijdens de komende maanden, komen er onder meer wijzigingen...
De horeca wordt geconfronteerd met een dreiging die ongekend is. Het voortbestaan van veel horecaondernemingen zal de komende periode onzeker zijn en...
Naarmate de coronacrisis langer duurt, verandert de opstelling van de verhuurders van horecapanden. Wat is wijsheid in deze? Ga je klakkeloos akkoord...
Veel bedrijven komen ondanks overheidsmaatregelen in zwaar weer, mede door de terugvallende omzet vanwege de corona maatregelen. Vooral de horeca en...