Checklist horecapersoneel: alles wat moet je weten over werven, binden, contracten en cao
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
Geen onderwerp dat meer besproken wordt in de horeca dan het personeel. Aannemen van horecapersoneel, behouden, en belonen. In dit artikel bundelt...
De horeca kamt al jaren met een gebrek aan medewerkers. De twee jaar van onzekerheid en continu op- en afschalen die achter ons liggen, bevorderen de...
Een Rotterdamse barvrouw is terecht op staande voet ontslagen nadat ze - in haar vrije tijd - in het café een gast uitschold voor 'kankerhoer'.
Een kleine werkgever geeft een nieuwe werknemer een contract voor een half jaar met een proeftijd van een maand. Wanneer de man volstrekt...
Hoe zit het met oproepkrachten die vanwege de coronacrisis niet kunnen of hoeven te werken in de horeca? Moet je deze medewerkers (blijven) betalen?...
Twee koks van een Aziatisch restaurant vertrekken plotseling en laten hun werk vallen. Volgens de koks zelf zijn ze op staande voet ontslagen, maar...
Het noodloket voor flexwerkers die getroffen zijn door de coronacrisis, is maandag 22 juni geopend. Dat meldt het UWV. Wat zijn de voorwaarden om in...
KHN en SVH hebben een e-learning gemaakt voor de horeca op het gebied van hygiëne en veiligheid in coronatijd. De e-learning is tot 1 juli gratis,...
Een Amsterdam hotel heeft terecht twee kamermeisjes ontslag op staande voet gegeven. De kwestie? De dames hebben in de omgeving van hun werkplek en...
Pensioenfonds Horeca & Catering heeft de betaaltermijn voor de werkgevers weer verlengd met 30 dagen. Wanneer moet welke rekening betaald worden?