Misset Horeca
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
  • PERSONEEL
  • TERRAS
  • KEUKEN
  • INTERIEUR
  • TRENDS
InloggenAbonneren

Alles over starter personeel

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Stappenplan: zo pak je een functioneringsgesprek aan

Beoordelingsgesprekken en functioneringsgesprekken met horecapersoneel kunnen in één en dezelfde vorm gevoerd worden, bijvoorbeeld als een...

Wanneer en hoe kun je iemand op staande voet ontslaan?

Wanneer en hoe kun je iemand op staande voet ontslaan?

Medewerkers die de kantjes ervan aflopen, te laat komen, zich niet aan de regels houden, onvoldoende schoonmaken of conflicten veroorzaken met andere...

Loonbeslag: wat betekent dit voor de ondernemer en de medewerker?

Loonbeslag: wat betekent dit voor de ondernemer en de medewerker?

Een werknemer met geldproblemen heeft impact op het bedrijf. Zorgen over schulden kunnen leiden tot productiviteitsverlies en ziekteverzuim....

Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen

Horecamedewerkers aannemen: wat moet je weten én doen

Na waarschijnlijk een lange zoektocht, heb je de juiste persoon gevonden voor de vacature binnen jouw horecabedrijf. Het liefst laat je die persoon...

Hoe zit het met werktijden en rusttijden in de horeca

Hoe zit het met werktijden en rusttijden in de horeca

Hoe zit het met de werktijden horeca? Wanneer mag je tijden wijzigen? Hoe zit het met het doorbetalen van (rook)pauzes? En hoeveel pauze moet ik...

12 praktische vragen over het nieuwe ouderschapsverlof voor horeca personeel

12 praktische vragen over het nieuwe ouderschapsverlof voor horeca personeel

De regels rondom ouderschapsverlof veranderen in augustus 2022. Wat betekent dit voor de horeca ondernemer en hoe werkt het met aanvragen en het...

Inschalen, belonen en beoordelen van horeca personeel

Inschalen, belonen en beoordelen van horeca personeel

Een horeca werknemer die niet goed ingeschaald is en te weinig verdient voor de taken die hij uitvoert, kan tot vijf jaar nadien achterstallig loon...

Wanneer ben je een vakkracht in de horeca en wanneer niet?

Wanneer ben je een vakkracht in de horeca en wanneer niet?

De horeca cao maakt onderscheid tussen een vakkracht en een niet-vakkracht. Een vakkracht krijgt meer betaald voor dezelfde functie dan een...

Checklist voor startende horecaondernemers

Checklist voor startende horecaondernemers

Een eigen horecabedrijf starten is een droom voor veel mensen. Maar om die droom te realiseren moet je goed nadenken over de te voeren...

Humphrey's werft succesvol met een bord buiten op de stoep voor de vestigingen.

Personeel werven: Toeslag voor werken op zaterdag en aanbrengbonus

Al voor de coronacrisis kampte de horeca met een gebrek aan medewerkers. De twee jaar van onzekerheid en continu op- en afschalen die achter ons...

Volgende pagina
Bekijk vacatures

Branches

  • Restaurant
  • Hotel
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Volg Misset Horeca

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Instagram
  • Youtube

Thema's

  • Interieur
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Starter

Services

  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Digitaal magazine
  • Over Misset Horeca

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen