
De belangrijkste gastvrijheidslessen voor terrasmedewerkers
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zette de...
Wat zijn de belangrijkste gastvrijheidslessen die je nieuwe medewerkers meegeeft in het terrasseizoen? We vroegen het horecaondernemers en zette de...
De jury van de Terras Top 100 is weer op pad geweest. Maar waar let de jury op, waar moet een goed terras aan voldoen en welke verwachtingen hebben...
'Voorheen zag je dat het wat stress opleverde bij het personeel wanneer een groep tegelijk een cocktail bestelde, nu zijn het juist onze medewerkers...
Te weinig personeel, een te groot terras, een webshop, corona... De redenen voor horecabedrijven om met QR-code bestellen te starten zijn divers. De...
Productkennis gaat een steeds belangrijkere rol spelen in de horeca. Niet alleen verwacht de gast dat een medewerker iets kan vertellen over smaak en...
Het moment nadert dat het terrasseizoen zijn intrede maakt. Hoe bewaar je op drukke dagen de rust op het horecaterras? Hoe zorg je dat gasten...
Het is een ongeschreven wet in de horeca: suggesties doen aan tafel levert meer omzet op. Gasten die koffie bestellen kun je best een suggesties doen...
Misset Horeca vroeg trendwatcher Vincent van Dijk naar dé terrastrends voor 2022. Hij zet dertien trends voor de horeca op een rij.
Het terrasseizoen betekende vorig jaar een grote inhaalslag voor veel horecaondernemers. Buiten werd immers als de meest veilige optie gezien tijdens...
Wietse Sennema van Á la Plancha in Rotterdam heeft vanwege de coronacrisis toestemming gekregen om zijn terras voorlopig te verdubbelen. Omdat...