Alles over Tips interieur

Grote ramen zijn in paviljoens essentieel. Onbelemmerd uitzicht bij Oaxaca in Domburg.

Tips voor de inrichting van een strandpaviljoen

De zee en het strand vormen de aantrekkingskracht van een strandpaviljoen. Tips hoe je dit met het interieur versterkt.

Geen enkele gast zit bij The Harbour Club Den Haag met de rug naar het uitzicht toe. Ronde boots met zicht op de skyline en normale tafels staan hier haaks op.

Tips voor inrichting rooftopterras en inpandige rooftoprestaurant

Ondernemen op een rooftopterras vraagt om creativiteit. Zon, wind en veiligheid beïnvloeden de te maken keuzes bij de inrichting en het interieur....

Horeca met verdiepingen: hoe krijg je de gast naar boven? Tips & tricks

Horeca met verdiepingen: hoe krijg je de gast naar boven? Tips & tricks

Een horecazaak die niet de entree op straatniveau heeft, maar waarvoor gasten eerst de trap moeten nemen. Het brengt extra uitdagingen met zich mee,...

Markant doet naam eer aan met à la carte en tafelbereidingen

Markant doet naam eer aan met à la carte en tafelbereidingen

Met Markant in Breda opende Martijn Struijk (ex-maitre-sommelier Tribeca**, samen met zijn partner Demi Hendriks, hun eerste restaurant. De naam...

Hotspot Sinck: combineert beleving van wijnbar en restaurant

Hotspot Sinck: combineert beleving van wijnbar en restaurant

Eigenaren chef Sander Bierenbroodspot, sommelier Sabas Joosten en restaurantmanager Timo van der Stad openden restaurant Sinck in december 2021....

Gerardushoeve in Epen. Foto Peter Baas

16 interieurtips: Veilige zaak en tegelijkertijd intiem en gezellig

De coronatijd vraagt om een flexibele indeling van het interieur. 'Vermijd het weghalen van tafels en stoelen en creëer eilanden.' 16 interieurtips...

Horecastoel van nu straalt luxe uit

Horecastoel van nu straalt luxe uit

Stoelen in de horeca zijn belangrijk. Maar wat is een goede stoel en welke trends zijn er? Leveranciers van horecameubilair zien een toenemende vraag...

Tips voor herstart hotel: coronaproof en nieuwe inkomsten genereren

Tips voor herstart hotel: coronaproof en nieuwe inkomsten genereren

De huidige coronacrisis heeft gezorgd voor een nieuwe realiteit. Ruimten, interieur en processen moeten worden herzien om de veiligheid van gasten en...

Hotel The Collector, Den Haag: bonte verzameling bijzondere collecties

Hotel The Collector, Den Haag: bonte verzameling bijzondere collecties

Het nieuwste hotel van SLOK Hospitality Group van ondernemersechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu, The Collector in Den Haag, doet zijn naam eer aan:...

Een blik achter de schermen bij Debuut Horeca

Een blik achter de schermen bij Debuut Horeca

Debuut horeca heeft de ambitie om in Nederland marktleider te worden in all-dayrestaurants. Inmiddels telt de horecagroep 33 horecazaken, achttien...