Tips voor de inrichting van een strandpaviljoen
De zee en het strand vormen de aantrekkingskracht van een strandpaviljoen. Tips hoe je dit met het interieur versterkt.
De zee en het strand vormen de aantrekkingskracht van een strandpaviljoen. Tips hoe je dit met het interieur versterkt.
Ondernemen op een rooftopterras vraagt om creativiteit. Zon, wind en veiligheid beïnvloeden de te maken keuzes bij de inrichting en het interieur....
Een horecazaak die niet de entree op straatniveau heeft, maar waarvoor gasten eerst de trap moeten nemen. Het brengt extra uitdagingen met zich mee,...
Met Markant in Breda opende Martijn Struijk (ex-maitre-sommelier Tribeca**, samen met zijn partner Demi Hendriks, hun eerste restaurant. De naam...
Eigenaren chef Sander Bierenbroodspot, sommelier Sabas Joosten en restaurantmanager Timo van der Stad openden restaurant Sinck in december 2021....
De coronatijd vraagt om een flexibele indeling van het interieur. 'Vermijd het weghalen van tafels en stoelen en creëer eilanden.' 16 interieurtips...
Stoelen in de horeca zijn belangrijk. Maar wat is een goede stoel en welke trends zijn er? Leveranciers van horecameubilair zien een toenemende vraag...
De huidige coronacrisis heeft gezorgd voor een nieuwe realiteit. Ruimten, interieur en processen moeten worden herzien om de veiligheid van gasten en...
Het nieuwste hotel van SLOK Hospitality Group van ondernemersechtpaar Tsibo Lin en Céline Lin-Chu, The Collector in Den Haag, doet zijn naam eer aan:...
Debuut horeca heeft de ambitie om in Nederland marktleider te worden in all-dayrestaurants. Inmiddels telt de horecagroep 33 horecazaken, achttien...