Alles over Trends

Hoe je werkelijk élke gast naar je restaurant trekt: 'Carnivoren horen er ook bij'

Hoe je werkelijk élke gast naar je restaurant trekt: 'Carnivoren horen er ook bij'

De nieuwste horecatrend gaat niet over natuurwijn, gewaagde veganistische gerechten of zelfgemaakte cocktails. Wie vooraan wil lopen zorgt ervoor dat...

3 horecatrends uitgelegd: biohacking, maximalisme en biotech

3 horecatrends uitgelegd: biohacking, maximalisme en biotech

Horeca platform Tippr heeft het trendrapport 'Horeca Hacking' gepubliceerd. Dit rapport beschrijft een toekomst waar de horeca niet alleen eten...

Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren

Dé 6 speakeasy-restaurants van Nederland en hun succesfactoren

Het fenomeen speakeasy is vooral bekend van cocktailbars, maar inmiddels doen ook speakeasy-restaurants hun intrede in Nederland. 'De mysterieuze...

13 bijzondere horecatoiletten: van poepchic tot creatieve pareltjes

13 bijzondere horecatoiletten: van poepchic tot creatieve pareltjes

Een wow-effect op het toilet. Sommige ondernemers begrijpen maar al te goed dat het horecatoilet een cruciaal onderdeel is van de totale...

Trends terraswijnen: wit blijft een hit

Trends terraswijnen: wit blijft een hit

Wat gaat er dit voorjaar en zomer geschonken worden in de restaurants en op de terrassen? Misset Horeca sprak een aantal sommeliers en wijnimporteurs...

Dé terrasdranken van 2024: 'We doen weer overal ijs bij!'

Dé terrasdranken van 2024: 'We doen weer overal ijs bij!'

Cocktails uit blik, biertorens en weg met het taboe op ijs. Het zijn dé nieuwste trends op het gebied van terrasdranken voor de zomer van 2024. Drie...

Trend: Deze 9 nieuwe restaurants zetten in op compleet avondje uit met entertainment

Trend: Deze 9 nieuwe restaurants zetten in op compleet avondje uit met entertainment

Steeds meer restaurants combineren uit eten gaan met entertainment. Gasten hoeven niet meer een deurtje verder om te feesten of te genieten van...

Terrasinnovaties 2024: de nieuwste overkappingen, stoelen en kassasystemen

Terrasinnovaties 2024: de nieuwste overkappingen, stoelen en kassasystemen

In een tijd waarin buitenruimtes steeds belangrijker worden binnen de horeca, is het cruciaal om op de hoogte te blijven van de laatste...

6 wijnbar-trends: 'Doelgroep in randstad verschilt van die daarbuiten'

6 wijnbar-trends: 'Doelgroep in randstad verschilt van die daarbuiten'

Tijdens de jurybezoeken voor Winebar of the Year viel de vakjury een aantal wijnbar-trends op voor 2024. Zes in totaal.

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

Gespot: verticale moestuin in restaurant De Librije

We spotten de Urban Cultivator, een alles-in-een moestuin waarin 100% biologische microgroenten en kruiden verticaal worden gekweekt, in...