1. Toprestaurants kiezen voor minder couverts en méér beleving: 'Investeren in de toekomst'
  2. Sergio Herman sluit verjaardagsmaand bij restaurant Le Pristine op bijzondere wijze af
  3. Lui, gevoelig en brutaal? Onzin, zegt Gen Z-expert Bas: 'Ze brengen energie'
  4. Low-servicehotel Vie Via: digitaal georganiseerd hotel waar gast slaapt door één swipe
  5. Kunst(mat)ige intelligentie: 'Maakt AI interieurarchitecten overbodig?'
  6. Design als spiegel van de tijd: comfort boven spektakel
  7. Behoefte aan verbinding? Duik wat vaker de horeca in
  8. 13 trends voor 2026: ondernemers over sfeer, gastbeleving en interieur
  9. Welke wijnen schenk je met Kerst? Deze sommeliers pakken uit met magnums
  10. Hoe sla jij je recepten op? Van appgroepen tot 'het zit in mijn hoofd': in horeca is wereld te winnen
  11. Een sterke naam voor je horecazaak: trends, tips en valkuilen
  12. Tips en trends voor kerstdecoratie en -sfeer in de zaak: 'Begin in november'
  13. Chef Tim Golsteijn* maakt uniek gerecht met eetbare QR-code: storytelling op het bord
  14. Hondenmenu als hospitalitytrend: 'Hond blij, gast blijft langer zitten'
  15. Bekende herfstsmaken blijven dominant op de winterse drankenkaart
  1. Trend: Rustige interieurs winnen terrein in de horeca
  2. Zomerhits in het glas: dé terrasdranken van 2025
  3. Met bijzondere drankjes en originele hapjes verleid je gasten tot een tweede bestelling
  4. Kookvideo van Ronald van Roon, Calla's*: Oestervelouté met groene olijf en cecina de León
  5. De koffietrends van deze zomer volgens koffiekenner Wendelien van Bunnik
  6. Deze trends verrassen de gast op het terras: 'Drankjes die er echt te gek uitzien!'
  7. 25 recepten voor koude koffie en thee op het terras
  8. Domaines Ott presenteert nieuwe jaargangen By.Ott en Château de Selle rosé
  9. 12x terrassen van spraakmakende concepten: is het terras net zo uitbundig?
  10. Anuga presenteert de belangrijkste foodtrends: van gepersonaliseerd eten tot eiwitalternatieven
  11. Dit zijn dé hardlopers op het terras: 'Perfect drankje voor in de zon'
  12. Grootste f&b-conceptenbouwer ter wereld: 'Beleving als brandstof van hedendaagse horeca'
  13. 8 plantaardige foodtrends voor de menukaart
  14. Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'
  15. Gespot: sangriatapwand bij Paloma - 'Dranken met volume in glas in opkomst'