1. Een sterke naam voor je horecazaak: trends, tips en valkuilen
  2. Domaines Ott presenteert nieuwe jaargangen By.Ott en Château de Selle rosé
  3. 12x terrassen van spraakmakende concepten: is het terras net zo uitbundig?
  4. Anuga presenteert de belangrijkste foodtrends: van gepersonaliseerd eten tot eiwitalternatieven
  5. Dit zijn dé hardlopers op het terras: 'Perfect drankje voor in de zon'
  6. Grootste f&b-conceptenbouwer ter wereld: 'Beleving als brandstof van hedendaagse horeca'
  7. 8 plantaardige foodtrends voor de menukaart
  8. Unilever presenteert 4 top foodtrends: 'Zolang het eten maar iets met ons doet'
  9. Gespot: sangriatapwand bij Paloma - 'Dranken met volume in glas in opkomst'
  10. Innovatieve Prosecco Premium Vintage Collection van Bottega gastronomisch interessant
  11. Dé cocktailtrends voor 2025 volgens Mr. Lyan: van lokaal tot creatief
  12. Mycelium is een veelzijdig product: gaan we het ook terugzien in de Nederlandse horeca?
  13. De evolutie van de borrelplank: van klassiek naar eclectisch
  14. 7 vragen aan Riad Farhat over conceptontwikkeling: 'Een ziel bepaalt het succes'
  15. 7 vragen aan Wichert van Rijn over conceptontwikkeling: 'Blijf dicht bij jezelf en de omgeving'
  1. 10 productlanceringen voor de horeca: van de Cupdry tot shotjesgordels
  2. 9 horeca serviestrends voor 2025: 'Terug naar de basis'
  3. Dit zijn de wijntrends van de Wine Professional
  4. Dé interieurtrends 2025: stijlen en horecameubilair die opvallen
  5. 10 noviteiten vanaf de Horecava: van een betaalbare elektrische kooklijn tot cheese dogs
  6. Terrastrends 2025: 10 ontwikkelingen in meubilair en sfeer op het terras
  7. 10 innovaties vanaf de Horecava: van dessert drinks tot mocktails met puur sap
  8. 10 productintroducties vanaf de Horecava: van plantaardige visfilet tot Italiaanse koffiemelanges
  9. 7 vragen aan Ramez Ramzy over conceptontwikkeling: 'Verschil zit in details'
  10. Scoren met deze alcoholvrije spirits en dranken
  11. Dit zijn de 14 horecazaken met het indrukwekkendste interieur van 2024
  12. Het is tijd voor een frisse start
  13. 7 vragen aan Sven Sallaerts over conceptontwikkeling: 'Executie is alles'
  14. Rendement verhogen in 2025? Eijsink deelt tips
  15. De tafelbereiding is terug van nooit helemaal weggeweest: 'Gasten vinden het geweldig'