Bjorn Massop wint internationale JRE-award 'Taste of Origin'
Chef en mede-eigenaar Bjorn Massop van Restaurant Lokaal (Groene Michelinster) in Villa Ruimzicht in Doetinchem heeft de internationale Taste of Origin-award gewonnen.
Chef en mede-eigenaar Bjorn Massop van Restaurant Lokaal (Groene Michelinster) in Villa Ruimzicht in Doetinchem heeft de internationale Taste of Origin-award gewonnen.
Restaurantvereniging JRE-Nederland heeft 30 november de awards voor 2022 uitgereikt. Er ging een bokaal naar de Gastvrouw van het Jaar, Restaurant van het Jaar en Chef van het Jaar. Wie vallen in de prijzen?
HIM+ is de moederorganisatie van verschillende food- en hotelconcepten in de Achterhoek. Met de overname van Hotel de Wereld en het openen van boetiekhotel Villa Wanrooy breidde de groep onlangs uit.
De exploitatie van Hotel De Wereld in Wageningen is per 1 oktober overgenomen door de Horeca Inspiratie Maatschappij uit Doetinchem. De ondernemers achter HIM hebben in de Achterhoek al Villa Ruimzicht en Foodbar LEV in Doetinchem en LEV by Mike in Winterswijk.
Villa Ruimzicht in Doetinchem, een hotel-restaurant aangesloten bij JRE, heeft een nieuwe keukenchef. Samen met chef-kok en mede-eigenaar Bjorn Massop gaat hij de keuken van het restaurant bestieren.
Bjorn Massop, chef-kok van hotel-restaurant De Echoput in Hoog Soeren, maakt de overstap naar Doetinchem. Per 1 april start hij bij Hotel Villa Ruimzicht.