
Drie ondernemers vertellen hoe ze op een creatieve manier gasten vinden, binden en boeien met wijn als de grote magneet. Het gaat verder dan een...
Drie ondernemers vertellen hoe ze op een creatieve manier gasten vinden, binden en boeien met wijn als de grote magneet. Het gaat verder dan een...
Zo'n vijftig tot zestig flessen Grand Cru werden afgelopen weekend buit gemaakt bij sterrestaurant Formel B in het Deense Kopenhagen. De inbrekers...
Zet de trend naar minder alcohol en lichtere wijnen door? Groeit het aandeel van natuurlijke wijnen? Misset Horeca vroeg een aantal professionals...
Villa la Ruche in Voorburg, 16 punten GaultMillau, is vernieuwd. Patron-cuisinier Marko Karelse, sinds augustus 2009 eigenaar, heeft zijn...
Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman gebruiken de zomersluiting om tweesterrenrestaurant De Leest in Vaassen te restylen. Het aantal couverts en de...
Er was al een brasserie Docks in Hilversum en binnenkort opent de bistro een pop-up versie in Loosdrecht. En wel in ‘Het Witte Huis’. Tenminste...
Sterrestaurant ’t Raethuys in Wateringen heeft een megaklus achter de rug. Het restaurant met de pas 26-jarige topkok Niven Kunz is in slechts zeven...
De vooroordelen over wijnverkoop zijn hardnekkig. Te duur, te moeilijk en caféklanten zouden niet geinteresseerd zijn. Noëlle Ruitenberg, schrijver...
De Karpendonkse Hoeve in Eindhoven heeft op de European Fine Food Fair (EFFF) in Maastricht de wijn-spijs wedstrijd Riesling Challenge gewonnen.
De veiling van het interieur van sterrenrestaurant De Librije heeft tussen de 70.000 en 80.000 euro opgeleverd. ‘Ongeveer wat we ingeschat hebben’,...