nieuws

Keuringsdienst kraakt keukens van Gordon Ramsay

Restaurant

De keukens van Gordon Ramsay voldoen niet aan de hygiëne-eisen. De vloekende topkok, die in zijn tv-programma’s op geheel eigen wijze veel kritiek uit op horecacollega’s, is door de Britse keuringsdienst van waren flink op de vingers getikt.

Dat meldt The Independent. Ramsay moet de vrieskast in zijn driesterrenrestaurant in de dure Londense wijk Chelsea een grondige sopbeurt geven. In zijn andere Londense restaurant in hotel Claridge’s waren zijn handdoeken vies. De handdoeken worden door de koks gebruikt om hun handen af te vegen.

Ramsay zelf is in de Verenigde Staten en liet via zijn woordvoerster weten dat hij keukenhygiëne enorm belangrijk vindt en dat hij de inspecteurs prijst voor hun werkzaamheden. Daags na de bevindingen van de keuringsdienst waren de problemen verholpen, zo meldt de woordvoerster.

Reageer op dit artikel