nieuws

Roddeljournalisten duiken op Sergio Herman

Restaurant

Sergio Herman van Restaurant Oud Sluis in Sluis duikt de laatste weken steeds vaker op in roddelbladen en -programma’s op tv. De driesterrenkok is voor de vaderlandse roddeljournalistiek mikpunt geworden naar aanleiding van zijn relatie met bn’er Ellemieke Vermolen.

Roddeljournalisten duiken op Sergio Herman

Het privé-leven van Herman ligt sinds enkele weken nagenoeg volledig op straat. De Telegraaf en RTL Boulevard berichten regelmatig over het liefdesleven van Vermolen, sinds zeven maanden de vriendin van Herman.

Afgelopen week werd ook gemeld dat Herman gaat verhuizen. De Belgische stad Antwerpen werd daarbij genoemd als mogelijke nieuwe woonplaats.

Herman liet in het verleden regelmatig weten Antwerpen een aantrekkelijke stad te vinden. Hij meldde in december 2005 in BN/DeStem in Antwerpen ooit een eetcafé te willen beginnen, omdat het leven van een topchef slopend is.

Zie ook

Reageer op dit artikel