nieuws

Basiliek vliegt in nieuwe Lekker

Restaurant

Restaurant Basiliek in Harderwijk is de snelste stijger in de nieuwe restaurantgids van Lekker. Dat heeft Lekker zojuist bekendgemaakt. Vorig jaar stond Basiliek, het restaurant van Rik Jansma en Andrea van Zoomeren, nog op 96.

Basiliek vliegt in nieuwe Lekker

Op welke plaats Basiliek terugkomt, maakt Lekker nog niet bekend. Vorig jaar steeg de snelste stijger (Bellevue in Simpelveld) maar liefst 54 plaatsen. Met een soortgelijke sprong schurkt Basiliek tegen de top-40 aan.

Naast een enorme stijging van Basiliek vinden er nog meer ‘heftige verschuivingen’ plaats in de ranglijst met beste restaurants van ons land. Verder telt de top-10 twee nieuwe namen. Vorige week maakte Lekker de eerste provinciewinnaars bekend.

Zie ook

Reageer op dit artikel